2014-06-27 19:32:41
Φωτογραφία για Πάτρα: Μπαράζ ελέγχων για νοθευμένα ποτά, ληγμένα τρόφιμα και «μαύρη» εργασία από κλιμάκιο του Υπ. Ανάπτυξης
Σε μπαράζ ελέγχων προχωρούν από το πρωί, πολυμελή κλιμάκια επιθεωρητών από το Υπουργείο Ανάπτυξης και το ΙΚΑ στην αγορά της Πάτρας.

Σύμφωνα με πηγές του thebest, οι επιθεωρητές του Υπουργείου Ανάπτυξης έχουν κατέβει από την Αθήνα και στο στόχαστρό τους είναι τα καταστήματα πώλησης βρώσιμων ειδών (σούπερ μάρκετ, παντοπωλεία, κρεοπωλεία, κτλ), στα οποία ελέγχεται η ποιότητα των προϊόντων με σκοπό να εντοπιστούν τυχόν αλλοιωμένα ή και ληγμένα αγαθά.

Παράλληλα, οι επιθεωρητές του Υπουργείου, ελέγχουν και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής, με στόχο να εντοπίσουν νοθευμένα αλκοολούχα ποτά.

Και αυτό διότι η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης έχει δεχθεί καταγγελίες πολιτών από την περιοχή, σύμφωνα με τις οποίες καταστήματα εστίασης και διασκέδασης, δίνουν στους πελάτες τους ποτά -«μπόμπα».

Την ίδια ώρα στους δρόμους της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής, βρίσκονται ελεγκτές από το ΙΚΑ, με σκοπό να εντοπίσουν εργαζόμενους σε επιχειρήσεις που δεν είναι ασφαλισμένοι.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ