2014-06-27 21:07:08
Φωτογραφία για Απίστευτο! Το Γερμανία-ΗΠΑ ξεπέρασε σε τηλεθέαση και το Super Bowl
Τελικά η τρέλα των Αμερικάνων για την εθνική ομάδα, είναι πολύ μεγαλύτερη απ' όσο πιστεύαμε. Πέρα από το γεγονός πως μεγάλος αριθμός ανθρώπων από τις ΗΠΑ έχουν κατέβει στη Βραζιλία για τα ματς του Μουντιάλ, η χώρα έσπασε κι ένα ρεκόρ στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στις ΗΠΑ. Αυτό της τηλεθέασης μέσω της ιστοσελίδας του μεγαλύτερου δικτύου, του ESPN.

Πιο συγκεκριμένα, την κρίσιμη αναμέτρηση που κατά πάσα πιθανότητα θα έδινε την πρόκριση στις ΗΠΑ (όπως και έγινε), παρακολούθησε ο αριθμός ρεκόρ των 1.700.000 ανθρώπων!

Υπήρξαν μάλιστα μέχρι και προβλήματα φόρτωσης της σελίδας, λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας. Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως η τηλεθέαση του αγώνα μέσω διαδικτύου ξεπέρασε ακόμα κι αυτή του Super Bowl (το παρακολούθησαν μέσω ίντερνετ 1.100.000 άτομα) για το οποίο ως γνωστόν οι Αμερικάνοι έχουν πώρωση.

Βέβαια, για να σπάσει αυτό το ρεκόρ έπαιξε ρόλο και η ώρα διεξαγωγής τους αγώνα. Μιας και το ματς μεταδόθηκε μεσημέρι ήταν πολύ πιο πιθανό αρκετοί να το δουν μέσω laptops ή tablets, καθώς δεν βρίσκονταν σπίτι. Και πάλι όμως δεν μπορούμε παρά να μιλάμε για... αμερικάνικη τρέλα! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ