2014-06-28 23:07:08
Φωτογραφία για ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΟ... ΚΑΖΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ «8» Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Η άστοχη εκτέλεση του Χάρα, στο 5ο και τελευταίο πέναλτι έστειλε την Βραζιλία στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την εξαιρετική Χιλή να μένει εκτός συνέχειας.

Ο φακός έπιασε τον Ζούλιο Σέζαρ να κλαίει πριν τη διαδικασία των πέναλτι, αλλά σώζοντας δύο εκτελέσεις των Χιλιανών, και βλέποντας τον Χάρα να αστοχεί στο τελευταίο, ήταν αυτός που χαμογέλασε στο τέλος μαζί με τους συμπατριώτες του!

Στην κανονική διάρκεια του αγώνα, ο Νταβίντ Λουίς έδωσε το προβάδισμα στη Βραζιλία, αλλά ο Σάντσες ισοφάρισε, με τους Χιλιανούς να... κρατάνε γερά και να τα βάζουν με την τύχη τους στο φινάλε της παράτασης, με το δοκάρι (στο σουτ του Πινίγια) να τους στερεί μια ιστορική πρόκριση.

Η ιστορία όμως έγραψε ότι προκρίθηκε η Βραζιλία, η οποία περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στα προημιτελικά από τον νικητή του ζευγαριού Κολομβία-Ουρουγουάη.

Η διαδικασία των πέναλτι:


Νταβίντ Λουίζ, ευστόχησε (1-0)

Πινίγια, έσωσε ο Ζούλιο Σέζαρ (1-0)

Γουίλιαν, άουτ (1-0)

Σάντσες, έσωσε ο Ζούλιο Σέζαρ (1-0)

Μαρσέλο, ευστόχησε (2-0)

Αρανγκίζ, ευστόχησε (2-1)

Χουλκ, έσωσε ο Μπράβο (2-1)

Ντίαζ, ευστόχησε (2-2)

Νεϊμάρ, ευστόχησε (3-2)

Χάρα, δοκάρι (3-2)

Βραζιλία (Σκολάρι): Ζούλιο Σέζαρ, Ντάνι Άλβες, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Φερναντίνιο (72’ Ραμίρες), Μαρσέλο, Χουλκ, Φρεντ (64’ Ζο), Νεϊμάρ, Όσκαρ, Λουίς Γκουστάβο.

Χιλή (Σαμπάολι): Μπράβο, Μένα, Ίσλα, Σίλβα, Σάντσες, Βιδάλ (87’ Πινίγια), Βάργκας (56’ Γκουτιέρεζ) Μεδέλ, Χάρα, Αρανγκίς, Ντίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έτοιμο το jailbreak του ios 8
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έτοιμο το jailbreak του ios 8
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ