2014-06-30 23:22:02
Φωτογραφία για Πάτρα: Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία του αδικοχαμένου 23χρονου ποδοσφαιριστή Αντώνη Μαγδάκη – Η συγκινητική κίνηση των συμπαικτών του
Το απόγευμα της Δευτέρας γράφτηκε ο επίλογος του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό Αυστραλίας στην Πάτρα. Στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας συγγενείς, φίλοι και συμπαίκτες αποχαιρέτισαν τον 23χρονο Αντώνη Μαγδάκη.

Στο πλευρό της μητέρας του Ευγενίας και της αδελφής του Μαρίας που ήταν οι τραγικές φιγούρες της κηδείας βρέθηκαν εκατοντάδες συμπολίτες.

Συγκινητική και η ενέργεια των συμπαικτών του στο ΑΕ Πάτρας 2005 οι οποίοι τοποθέτησαν στο φέρετρο του άτυχου νεαρού μια φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές τους και με την από καρδίας δέσμευσή τους ότι θα θυμούνται για πάντα «την ψυχάρα της ομάδας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από δύο χρόνια χάθηκε ο πατέρας του 23χρονου Αντώνη από καρκίνο, ενώ πριν από λίγα χρόνια είχε χάσει και αδερφό σε τροχαίο. Λόγο παρηγοριάς στην οικογένεια απηύθυνε ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος.

Ο Αντώνης ετάφη στο κοιμητήριο Καρπέτα.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ