2014-07-01 10:07:13
Φωτογραφία για «ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΚΑΜΠΕΛ»
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος έχει βρεθεί ο Τζόελ Κάμπελ.

Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του 22χρονου διεθνούς εξτρέμ, τόσο με τη φανέλα της Κόστα Ρίκα στα γήπεδα της Βραζιλίας, όσο και από την θητεία του στον Ολυμπιακό, έχουν εκτοξεύσει στα ύψη τις «μετοχές» του παίκτη στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Με αφορμή την εξαιρετική παρουσία του Κοσταρικανού ποδοσφαιριστή, ο οποίος απέναντι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πανηγύρισε την πρόκριση της χώρας του στα προημιτελικά του Μουντιάλ, η ιστοσελίδα «ibtimes»« αφιερώνει αποθεωτικά σχόλια.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω ιστοσελίδα στέκεται στην επιθυμία του Κάμπελ να επιστρέψει την ερχόμενη σεζόν στην Άρσεναλ, στην οποία και ανήκουν τα δικαιώματά του μετά τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό, στον οποίο αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού από τους «κανονιέρηδες».

Μάλιστα, στο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο Κάμπελ ήταν ο παίκτης «κλειδί» στην θριαμβευτική πορεία των πρωταθλητών Ελλάδαςπρος τον τίτλο:

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα: «Ο επιθετικός της Άρσεναλ, Τζοέλ Κάμπελ, περιμένει να είναι ανάμεσα στους παίκτες που θα συμπεριλάβει στο ρόστερ της προσεχούς σεζόν ο Αρσέν Βενγκέρ, μετά την εντυπωσιακή παρουσία του ως δανεικός στον Ολυμπιακό, αλλά και σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Κοσταρικανός ήταν κλειδί στη θριαμβευτική πορεία των «ερυθρόλευκων» στη Super League ενώ έκανε και εξαιρετικές εμφανίσεις στη φάση των νοκ-άουτ του Champions League».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ