2014-07-01 15:47:23
Φωτογραφία για Τι θα γίνει τελικά με το γάμο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου
Κανονικά θα γίνει, το επόμενο Σάββατο 7 Ιούλιο ο γάμος του διεθνή Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος παραλίγο να... αναβληθεί μετά το χθεσινό γκολ του ποδοσφαιριστή.

Ο γάμος του Παπασταθόπουλου με την Ξανθή Σταμουλάκη, ήταν προγραμματισμένος για το επόμενο Σάββατο εδώ και πολύ καιρό. Μετά τη νίκη της Εθνικής την περασμένη εβδομάδα επί της Ακτής Ελεφαντοστού και της πρόκρισης της ομάδας στου 16, που άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο της συμμετοχής της και στη φάση των οκτώ, όμως, ο γάμος κινδύνεψε με αναβολή. Γιατί πολύ απλά αν η Εθνική είχε κερδίσει την Κυριακή θα έπαιζε με αντίπαλο την Ολλανδία το ερχόμενο Σάββατο, δηλαδή την ημέρα που είχε προγραμματιστεί και ο γάμος.

Αν φυσικά γινόταν αυτό, κάτι το οποίο ήταν εξαιρετικά πιθανό μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του χθεσινού δραματικού αγώνα ο γάμος θα έπαιρνε μια μικρή αναβολή. Μάλιστα, αν η Εθνική κέρδιζε χθες, στην αναβολή του γάμου θα είχε συντελέσει ο ίδιος ο γαμπρός αφού αυτός ήταν που άνοιξε το σκορ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και κράτησε ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης στους οκτώ του Μουντιάλ μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, στα πένταλντι.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ