2014-07-01 16:27:22
Φωτογραφία για Ευχαριστήθηκε… τουφεκιές ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας στο Σκοπευτήριο του ΑΣΟΖ στο Κολίρι Ηλείας
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο διπλός αγώνας κυνηγετικής σκοποβολής που διοργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας στο Σκοπευτήριο του ΑΣΟΖ στο Κολίρι Ηλείας.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπέρασε κάθε προσδοκία και οι συμμετοχές άγγιξαν τις 60 σε αριθμό, ενώ μεγάλος ήταν και ο αριθμός όσων παρακολούθησαν τον αγώνα.

Αυτό που επίσης αποτελεί μεγάλη επιτυχία για το Σύλλογο, είναι το γεγονός ότι πέτυχε τη συμμετοχή ατόμων και από περιοχές εκτός νομού Ηλείας, όπως Κιάτο Κορινθίας, Πάτρα, Κυπαρισσία, ενώ πολλές ήταν οι συμμετοχές και από τον Ηλειακό κάμπο.

Οι διακρίσεις

Την παράσταση κατά τη διάρκεια του αγώνα «έκλεψαν» οι τρεις ανήλικοι, Νίκος Σούλης, Άρης Αγγελόπουλος και Νίκος Αγγελόπουλος, οι οποίοι τα πήγαν πολύ καλά και υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία από το Σύλλογο για το «νέο αίμα»!

Σε ότι αφορά το διαγωνιστικό μέρος, για την κατηγορία με τα μονόβολα την πρώτη θέση κατέλαβε ο Θοδωρής Παπαγεωργόπουλος από την Πάτρα, ο οποίος πήρε ως έπαθλο ένα αγαλματίδιο αγριόχοιρου, προσφορά του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας.

Στο μέρος του sporting πρώτος αναδείχθηκε ο Φώτης Αργυρόπουλος, δεύτερος ο Παρασκευάς Μακρόπουλος, στην τρίτη θέση ισοβάθμησαν ο Ηλίας Σπυρόπουλος και ο Διονύσης Θεοδοσόπουλος, μεταξύ των οποίων έγινε μπαράζ, στην τέταρτη θέση ο Κώστας Μουσάς και στην πέμπτη θέση ο Γιώργος Θεοδώσης.

Ύστερα από πρόταση του προέδρου του Συλλόγου Κώστα Μουσά και με τη σύμφωνη γνώμη του Φώτη Αργυρόπουλου, οι δυο τους αποσύρθηκαν από την διεκδίκηση βραβείων, γιατί σκοπός των συμμετεχόντων από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου δεν ήταν η διεκδίκηση βραβείων, αλλά η ευχαρίστηση όλων των μελών και φίλων του Συλλόγου.

Κατά συνέπεια η κατάταξη διαμορφώθηκε ως εξής: Στην πρώτη θέση ο Παρασκευάς Μακρόπουλος, στην δεύτερη ο Διονύσης Θεοδοσόπουλος, στην τρίτη ο Ηλίας Σπυρόπουλος και στην τέταρτη θέση ο Γιώργος Θεοδώσης.

Ικανοποίηση

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμά μας αλλά και από τον αριθμό των συμμετεχόντων. Κάτι που δείχνει την αγάπη του κόσμου για τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμαλιάδας, καθώς και τη δίψα του για τέτοιου είδους εκδηλώσεις και διοργανώσεις. Και γι’ αυτό το λόγο επιφυλασσόμαστε στο μέλλον να ακολουθήσουν πολλά τέτοια γεγονότα, ενώ ήδη είμαι σε επικοινωνία με τους διοργανωτές του αντίστοιχου αγώνα που είχε οργανώσει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κυπαρισσίας, προκειμένου να οργανωθεί από κοινού ένα μπαράζ μεταξύ Αμαλιάδας και Κυπαρισσίας. Εγώ προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που είδα τα μέλη του Συλλόγου να αποχωρούν ικανοποιημένα, αφού προτεραιότητά μου είναι η ευχαρίστηση όλων των μελών μέσα από τις δράσεις του Συλλόγου. Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, έχοντας πάντα ως γνώμονα το καλύτερο για το Σύλλογο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μουσάς.

Μαρία Καραμπάτση

patrisnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ