2014-07-01 16:28:17
Φωτογραφία για Δείτε πως αντέδρασαν Οικονομάκου-Μιχόπουλος όταν είδαν κάμερα στη Μύκονο! Μιλάμε για απίστευτη ξiνίλα [video]
Μια απορία έχουμε και θέλουμε να μας την λύσετε. Όταν διαθέτεις προσωπικό (ανοιχτό) λογαριασμό στο Instagram (βλέπε Αθηνά Οικονομάκου), όπου εσύ η ίδια ανεβάζεις φώτο με τον σύντροφό σου καιδιαλαλείς περίτρανα τον έρωτά σου σε συνεντεύξεις σου, γιατί ξινίζεις όταν βλέπεις κάμερα στη Μύκονο και μάλιστα σε κεντρικό σοκάκι του νησιού;

Βλέπετε, ο φακός του Mykonoslive, τσάκωσε την Αθηνά Οικονομάκου με τον σύντροφό της να βολτάρουν στα Ματογιάννια, χαλαροί και ανέμελοι.

Όλη όμως η χαρά τους εξαφανίστηκε όταν είδαν κάμερα. Το ύφος τους αγρίεψε και ξίνισε, χωρίστηκαν στα δυο και έγιναν ξαφνικά… δυο ξένοι στο ίδιο σοκάκι.

Μπροστά ο σύντροφος της ηθοποιού, πίσω εκείνη να το παίζει ανήξερη του τύπου «όχι καλέ. Με τον ωραίο μουσάτο μπροστά, εγώ δεν έχω καμία σχέση» (άλλο που υπάρχουν και κοινές τους φώτο από νυχτερινά μαγαζιά).

Μάλιστα, όπως αναφέρει και το μυκονιάτικο site, το ζευγάρι ακολουθεί την ίδια τακτική κάθε φορά που βλέπει κάμερα. Βγάζουν σπυράκια!

Αφήστε που όταν βολτάρουν ποτέ δεν πιάνει ο ένας τον άλλον από το χέρι, με τον Φίλιππο Μιχόπουλο (που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο νησί), να είναι πάντα… μπροστάρης.

Ο κόσμος το έχει τούμπανο, εκείνοι κρυφό καμάρι, κι εσείς δείτε το video για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Να σας θυμίσουμε, πως το ίδιο ακριβώς είχαν κάνει και στις διακοπές του το Πάσχα στη Μύκονο, μόνο που έλειπε η ξινίλα. Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ