2014-07-01 16:37:07
Φωτογραφία για ΚΑΙ Η... ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ!
Μετά τις φήμες που υπήρξαν για Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, η Βαλένθια φέρεται να εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του Κώστα Μανωλά.

Πληθαίνουν οι μνηστήρες για τον διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού και δεν είναι καθόλου περίεργο, από τη στιγμή που προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στο Champions League και πολύ καλές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, όπου είναι στραμμένα τα βλέμματα όλων των μεγάλων ομάδων.

Μετά τις φήμες περί ενδιαφέροντος των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, ο 23χρονος αμυντικός φέρεται να εξετάζεται σοβαρά από τη Βαλένθια. Πιθανώς ο διεθνής στόπερ να έχει μπει στο μάτι της ισπανικής ομάδας από το φιλικό που έγινε με τον Ολυμπιακό τον περασμένο Αύγουστο στο «Μεστάγια».

Ισπανική ιστοσελίδα, που θεωρείται έγκυρη στο ρεπορτάζ των «νυχτερίδων», αναφέρει πως με την πώληση του Ζερεμί Ματιέ πολύ πιθανή, αναζητείται ένας ικανός κεντρικός αμυντικός για να καλύψει το κενό. Μάλιστα έχουν ήδη ξεχωρίσει τον παίκτη του Ολυμπιακού, καθώς θεωρούν πως είναι αποτελεσματικός στο ψηλό παιχνίδι και ταυτόχρονα γρήγορος.

«Η Βαλένθια μπορεί να προσφέρει για τον Έλληνα διεθνή ένα ποσό μεταξύ 6 και 8 εκατ. ευρώ», καταλήγει το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ