2014-07-01 21:12:05
Φωτογραφία για ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΓΙΑ... ΚΑΘΕ ΠΡΟΤΑΣΗ Ο ΚΛΙΕΣΤΑΝ
Ο Σάσα Κλίεσταν διευκρίνισε με δηλώσεις του πως είναι ανοιχτός σε κάθε προσφορά που θα του γίνει ενώ ανέφερε πως δεν έχει προτάσεις από την Αμερική.

Ο εκ των μεταγραφικών στόχων του Ολυμπιακού μιλώντας σε ΜΜΕ στις ΗΠΑ επιβεβαίωσε πως... «υπάρχουν συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για την πιθανότητα να φύγω από την Άντερλεχτ. Είμαι ανοιχτός σε κάθε προσφορά. Μπορώ να ακούσω κάθε πρόταση ακόμα και από το MLS. Αυτήν την στγμή όμως δεν έχω καμία κρούση από ομάδα από το αμερικάνικο πρωτάθλημα. Επίσης δεν έχω μιλήσει με κάποιον σύλλογο από το MLS».

Για τις πληροφορίες που θέλουν τον Σάσα Κλίεσταν να φεύγει με ελεύθερη μεταγραφή ο μέσος της Άντερλεχτ απάντησε: «Δεν μπορώ να φύγω έτσι. Έχω συμβόλαιο με την Άντερλεχτ. Είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Όποιος ενδιαφέρεται για μένα θα πρέπει να μιλήσει με την Άντερλεχτ».

Ο Κλίεσταν πάντως δεν έκανε μνεία για τον Ολυμπιακό, ωστόσο όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "Gazzetta.gr", το περιβάλλον του παίκτη ξεκαθάριζε πως γνωρίζει για το ενδιαφέρον του και ότι ο παίκτης βλέπει με καλό μάτι μία τέτοια προοπτική.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ