2014-07-02 09:54:05
Φωτογραφία για Η Πίπα Μίντλετον αποκαλύπτει πού βρίσκεται το φόρεμα που επισκίασε ... τη νύφη!
Την πρώτη της συνέντευξη έδωσε η αδελφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ και είπε πολλά και διάφορα. Η Πίπα Μίντλετον (Pippa Middleton) μίλησε στον Μάτ Λάουερ (Matt Lauer) και την εκπομπή Today στο NBC, όπου εκτός από τις αποκαλύψεις που έκανε για τις σχέσεις της με την Κέιτ (Kate), απάντησε και σε ερωτήσεις για ΕΚΕΙΝΟ το φόρεμα.

Και φυσικά εννοούμε το λευκό φόρεμα που φόρεσε η 30χρονη Πίπα ως παράνυμφη στον γάμο της αδελφής της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ (William) που σχεδόν... επισκίασε το νυφικό!

Ποτέ δεν είχε φανταστεί το "γκελ" που θα έκανε το εν λόγω ρούχο, η Πίπα, η οποία τόνισε πως ο στόχος ήταν να είναι "ένα απλό φόρεμα που θα έδενε όμορφα με την ουρά του νυφικού", αποκάλυψε η κοπέλα τονίζοντας πως ο γάμος της αδελφής της ήταν απλά ένας οικογενειακός γάμος για εκείνους και έτσι ακριβώς τον βίωσαν. Τίποτα παραπάνω.

Ναι, αλλά πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή το φόρεμα που άναψε φωτιές;

"Στην ντουλάπα μου, μαζί με όλα τα άλλα ρούχα, όμως δεν το έχω φορέσει από εκείνη τη μέρα. Και ούτε σκοπεύω να το βγάλω έξω παρά μόνο αν κάποιος θέλει να το δει ειδικά, ή για να το δώσω στα παιδιά μου κάποια μέρα", απάντησε η Πίπα αλλά γιατί τόση άρνηση;
womenonly.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ