2014-07-02 21:25:07
Φωτογραφία για Γκάφα Ταμίλου: Μπέρδεψε τα κιλοβάτ με τα gigabyte... [video]
Ρεσιτάλ έδωσε ο Μιχάλης Ταμήλος με τον γνωστό τρόπο για το επίμαχο θέμα της ΔΕΗ. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο βουλευτής της ΝΔ, μπορεί κάποιος να ζήσει και χωρίς ρεύμα, σε ένα χωριό, με τις λάμπες που χρησιμοποιούνταν παλιά Και μέσα σε όλα μπέρδεψε τα κιλοβάτ με τα gigabyte.

«Η ενέργεια δεν είναι κοινωνικό αγαθό. Κοινωνικό αγαθό είναι μόνο το νερό, τίποτα άλλο. Μπορείς να ζήσεις και χωρίς ενέργεια», είπε ο κ. Ταμήλος μιλώντας στο MEGA και συνέχισε δίνοντας ένα παράδειγμα για το πώς μπορεί να ζήσει κανείς χωρίς ρεύμα. «Μπορείς να πας σε ένα χωριό και να ζεις με τη λάμπα που ανάβαμε παλιά, δεν χρειάζεται το ρεύμα να το έχεις πάντα. Αρα λοιπόν το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό», είπε προκαλώντας την αντίδραση του Στέλιου Κούλογλου. «Αν το σχέδιο της Νέας Ελλάδας είναι να πάμε όλοι στις στάνες και να ζούμε οικολογικά, εντάξει το καταλαβαίνω…», του απάντησε ο δημοσιογράφος.

Στην πορεία της συζήτησης πάντως ο κ. Ταμήλος προκάλεσε γέλια, όταν μιλώντας μπέρδεψε τα κιλοβάτ της ΔΕΗ με τα gigabyte. «Από τα 17 δισ. που είναι η ισχύς, η ΔΕΗ παράγει μόνο τα 10 gigabyte», είπε συγκεκριμένα, για να τον διορθώσει ο συνδικαλιστής της ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης διευκρινίζοντάς του ότι η κουβέντα γίνεται για κιλοβάτ.

Ταμήλος - MEGA. Ο ταμήλος και τα....gigabyte... από f1099787210 Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ