2014-07-03 17:56:12
Φωτογραφία για ΒΛΕΠΟΥΝ... 4η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!
Το ενδεχόμενο να γίνεται από τις ομάδες και τέταρτη αλλαγή στην παράταση, εξετάζει η FIFA στα νοκ άουτ παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αυτό έγινε γνωστό από την Παγκόσμια Ομοσπονδία στην ενημέρωση των δημοσιογράφων την Τετάρτη, με τη FIFA να διαψεύδει τις φήμες για ...«χειραγώγηση» του αγώνα Κροατία-Καμερούν, την ώρα που υπάρχει ικανοποίηση στη FIFA για την πληρότητα των σταδίων.

Σε ότι αφορά στην 4η αλλαγή κατά την διάρκεια της παράτασης, η ειδική τεχνική επιτροπή της παγκόσμιας ομοσπονδίας θεωρεί πως ίσως με αυτό τον τρόπο υπάρξει βελτίωση του θεάματος! Άλλωστε, την περίοδο που γίνεται το Μουντιάλ, οι περισσότεροι παίκτες προέρχονται από εξαντλητική σεζόν με τους συλλόγους τους. Στο Μουντιάλ της Βραζιλίας έχει φανεί ότι οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο έχουν βοηθήσει τις ομάδες τους... Συνολικά 29 γκολ έχουν πετύχει οι αλλαγές, αριθμός ρεκόρ, σπάζοντας το προηγούμενο του Μουντιάλ της Γερμανίας, με 23 γκολ να έρχονται από τον «πάγκο».


Όπως δήλωσε, ο πρώην προπονητής και νυν μέλος της τεχνικής επιτροπής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Ζεράρ Ουγιέ: «Νομίζω ότι αυτό είναι μια πάρα πολύ καλή ιδέα και θέλουμε να δούμε πως θα είναι και στην πράξη. Μόνο για την παράταση να υπάρχει τέταρτη αλλαγή, ή αν κάποιος πρέπει να αποχωρήσει τραυματίας. Γιατί όχι;»...

Βέβαια, οι όποιες αλλαγές υπάρξουν στους κανονισμούς θα ισχύσουν από το επόμενο Μουντιάλ το 2018 στην Ρωσία Από εκεί και πέρα, η FIFA έκανε γνωστό πως δεν υπάρχουν αποδείξεις και στοιχεία για «στημένο» αγώνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, αν και πριν από μερικές μέρες το «De Spiegel» ανέφερε πως «χειραγωγήθηκε» το Καμερούν-Κροατία (1-4).

Κατά τα άλλα, η FIFA ανακοίνωσε πως στα 56 ματς που έχουν γίνει μέχρι τώρα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, έχει καλυφθεί το 98,2% της χωρητικότητας των γηπέδων. Συνολικά έχουν προσέλθει 2.911.381 θεατές, ενώ οι άδειες θέσεις είναι μόλις 53.365!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ