2014-07-03 18:13:18
Φωτογραφία για ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ Ο ΧΟΛΕΜΠΑΣ! (ΡΗΟΤΟ)
Μεγάλη έκταση έχει πάρει η απόδοση που είχε στα παιχνίδια του Μουντιάλ της Βραζιλίας ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος άφησε... άφωνους τους ειδικούς που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο!

Μόχθησε, προσπάθησε, έτρεξε και έκανε πάρα πολλά τα οποία ανέβασαν τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, εξ ου και τα διθυραμβικά σχόλια τα οποία υπάρχουν για το πρόσωπό του.

Η ιστοσελίδα "sportyou.es", μάλιστα, τον έχει συμπεριλάβει στους καλύτερους 11 των οποίων η αξία ανέβηκε κατακόρυφα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και στεκόμενη στον αριστερό οπισθοφύλακα του Ολυμπιακού, γράφει σχετικά: «Ο αριστερός μπακ της Ελλάδας έκανε αίσθηση στο τουρνουά. Όπως έγινε με τον Ολυμπιακό στο Champions League, έφτασε μια ανάσα από τα προημιτελικά. Στην ηλικία των 30 ετών που βρίσκεται, αυτό που απομένει είναι να μεταπηδήσει σε μια ομάδα υψηλότερου επιπέδου».

Οι άλλοι δέκα που η αξία τους ανέβηκε στο Μουντιάλ, είναι οι: Κέιλορ Νάβας (Κόστα Ρίκα), Ραφίκ Χαλίς (Αλγερία), Έκτορ Μορένο (Μεξικό), Φαμπιάν Τζόνσον (ΗΠΑ), Μπράιαν Ρουίς (Κόστα Ρίκα), Μπολάνιος (Κόστα Ρίκα), Κουαρδάδο (Κολομβία), Ισλάμ Σλικανί (Αλγερία), Χάμες Ροντρίγκες (Κολομβία), Τζόελ Κάμπελ (Κόστα Ρίκα).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ