2014-07-03 21:08:19
Φωτογραφία για Το μακρύ μαλλί είναι πασέ - Τα 5 πιο hot χτενίσματα
Το ζεστό καλοκαίρι ήρθε επιτέλους! Σε περιόδους πυρετώδους προετοιμασίας για τις εξορμήσεις στα νησιά και στις παραλίες, αλλάζουμε το στυλ των μαλλιών μας!

Από ασύμμετρα κοντά μέχρι και φιλαρισμένα, τα look αυτού του καλοκαιριού θα έχουν το δικό τους χαρακτήρα και κυρίως, θα είναι εύκολα στην διατήρηση. Σας δίνουμε ιδέες για τα πιο σικάτα κουρέματα που μπορείτε να κάνετε φέτος το καλοκαίρι, αποκλειστικά από τον γνωστό κομμωτή του Χόλιγουντ, Ρικάρντο Ρόγιας, προσωπικό κομμωτή της Ζόε Σαλντάνα, Εύα Λονγκόρια και Κέιτ Μπλάνσετ.

Κοντό καρέ

Το απλό κοντό είναι πλέον εκτός - ή μάλλον εξελίχθηκε στο κούρεμα της Τζένιφερ Λόρενς. Αναδεικνύει πλήρως το λαιμό και είναι ότι πρέπει για το καλοκαίρι.

Styling Tip από τον Ρόγιας: Στεγνώστε με το πιστολάκι χρησιμοποιώντας μια στρογγυλή βούρτσα ώστε να δημιουργήσετε μια αίσθηση κύματος.

Κοντό καρέ με αφέλειες


Είτε με πλάγια φράντζα, ισιωμένες μπούκλες ή ελαφρές μπούκλες όπως της Έμα Στόουν, αυτό το ανέμελο και νεανικό χτένισμα είναι το απόλυτο trend.

Styling Tip από τον Ρόγιας: Χρησιμοποιώντας το σίδερο για μπούκλες, περάστε απαλά τα μαλλιά από τη μέση και κάτω. Βεβαιωθείτε πως το πάνω και το κάτω μέρος είναι σχετικά ίσια, ώστε μόνο το μεσαίο κομμάτι των μαλλιών να έχει ελαφριές μπούκλες. Ψεκάστε ελάχιστα με λακ και γυρίστε τα ανάποδα.

Μπορείτε επίσης να τα αφήσετε φυσικά ή να τα ισιώσετε κάνοντας τις αφέλειες στο πλάι, όπως η Τέιλορ Σουίφτ.

Ασύμμετρο κοντό

Η σταρ του "Orange is the new black", Τέιλορ Σίλινγκ, προτιμά μια ασύμμετρη κουπ, που αναδεικνύει τους ώμους της ακόμα περισσότερο. Κάντε το καρέ σας λίγο πιο.. φάνκι, κόβοντας τα με ασύμμετρες γωνίες για να τους δώσετε χαρακτήρα.

Styling Tip από τον Ρόγιας: Χωρίστε τα μαλλιά σας σε 4 ίσες τούφες και στεγνώστε τα ίσια από πίσω προς τα μπροστά. Βεβαιωθείτε πως οι άκρες είναι ίσιες για να καταφέρετε το look. Για να κρατηθούν ολόισια, περάστε τα με ένα σίδερο ισιώματος και ψεκάστε τα με μία λακ ειδική για προστασία από τη ζέστη και την υγρασία. Τέλος, βάλτε μετάξι στις άκρες για να φαίνονται λαμπερές.

Η Τζούλιαν Μούρ ροκάρει το ασύμμετρο καρέ της.

Κοντό καρέ που χαϊδεύει τους ώμους

Το καρέ που χαϊδεύει τους ώμους κολακέυει και είναι πιο σοφιστικέ, όπως αυτό που έχει κάνει η Τζέσικα Άλμπα. Είναι ότι πρέπει για μετά την παραλία.

Styling Tip από τον Ρόγιας: Ενώ τα μαλλιά σας είναι ακόμα βρεγμένα, απλώστε μους ή λοσιόν για όγκο. Πλάστε τα μαλλιά με τα χέρια σας σε μπούκλες ενώ τα στεγνώνετε με πιστολάκι. Κάντε τις άκρες με ένα σίδερο για μπούκλες και μετά γυρίστε τα ανάποδα και χτενίστε τα με τα χέρια σας για ένα πιο ανέμελο look.

Μακρύ και ολόισιο

Το μακρύ και ολόισιο θα είναι πάντοτε στη μόδα, όπως είναι η Λέσλι Μαν (πάνω) και η Τζόαν Σμολς (κάτω). Όμως είναι καιρός για τις κυρίες να παρατήσετε το φιλάρισμα. Αυτό το καλοκαίρι το μακρύ είναι απότομο και ολόισιο.

Styling Tip από τον Ρόγιας: Απλώστε λοσιόν για προστασία από την ζέστη και το φριζάρισμα και με μία πλατιά βούρτσα χτενίστε από πάνω προς τα κάτω. Μετά, χωρίστε τα μαλλιά σας σε τούφες και ισιώστε τα με ένα σίδερο ισιώματος. Κάντε τη χωρίστρα όπου την προτιμάτε και απλώστε δυνατή λακ για κράτημα. Τέλος, απλώστε στις άκρες μετάξι για τέλειο αποτέλεσμα και περάστε τα ελαφρά με το σίδερο.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ