2014-07-04 11:00:24
Φωτογραφία για «ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΖΙΝΙΑΚ»
Η Μαρσέιγ επιβεβαιώνει πως της έχει γίνει προσφορά από τον Ολυμπιακό για τον Αντρέ Πιέρ Ζινιάκ, ενώ κάνουν δεύτερες σκέψεις για την πώληση του παίκτη.

H γαλλική ομάδα σύμφωνα με πηγές του "gazzetta.gr" από την χώρα πιστοποίησε πως έχει δεχθεί κρούση από τον Ολυμπιακό. Από την Μαρσέιγ επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι όντως έχει γίνει κρούση από τους ερυθρόλευκους για τον Αντρέ Πιέρ Ζινιάκ.

«Έχουμε πρόταση από τον Ολυμπιακό για τον Ζινιάκ όμως δεν υπάρχει ακόμα καμία απόφαση για τον παίκτη», είναι η θέση του συλλόγου.

Ωστόσο οι νεότερες πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα αναφέρουν πως δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα οριστικά το τι στάση θα κρατήσει για τον παίκτη. Και αυτό διότι δεν έχει ακόμα στα χέρια της μία τέτοια πρόταση που να την ικανοποιεί στο 100% και ενώ νωρίτερα είχε διαρρεύσει το τελεσίγραφο της Μαρσέιγ στον Ζινιάκ (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Έως τώρα την... πόρτα της Μαρσέιγ έχουν χτυπήσει εκτός από τις Μπεσίκτας και Τραμπζονσπόρ και ομάδες από την Γαλλία και όχι μόνο. Ο Ζινιάκ πάντως -όπως ήδη έχουμε αναφέρει- είναι αρνητικός ως προς το τουρκικό πρωτάθλημα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ