2014-07-04 15:14:49
Φωτογραφία για Πασίγνωστη τηλεπερσόνα κάνει διακοπές στη Ζάκυνθο και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη [photos]
Ονειρεμένες διακοπές στο Φιόρo του Λεβάντε κάνει και τρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό  Αιθέρια ύπαρξη βουτά στα γαλανά νερά της Ζακύνθου, τρελαίνοντας τον ανδρικό πληθυσμό του νησιού. Η διάσημη στο βρετανικό κοινό, Μίλι Μάκιντος πέρασε μια αξέχαστη εβδομάδα  τόσο για εκείνη, όσο και τους περιοίκους του νησιού, στη Ζάκυνθο και αποφάσισε να μοιραστεί τις ονειρεμένες διακοπές της με τους συμπατριώτες στο Twitter.

H 24χρονη τηλεπερσόνα δημοσίευσε τις φωτογραφίες των διακοπών της με τον ράπερ σύζυγο της, ProfessorGreen  στο Twitter και οι τα likes έπεσαν βροχή!

Η βρετανική εφημερίδα Dailymail, πλέκοντας το εγκώμιο της Ζακύνθου (Zante στα αγγλικά) και των παραλιών της. «Life is a beach» επισημαίνει η τηλεπερσόνα στο προφίλ της στο Twitter.

Η Μίλι Μάκιντος έγινε ευρέως γνωστή στη Μεγάλη Βρετανία από τη συμμετοχή της στο «Celebrity Master Chef», το οποίο πρόγραμμα είναι το γνωστό Master Chef σ’ όλους μας με τη διαφορά ότι οι συμμετέχοντες είναι διάσημοι καλλιτέχνες, που προσπαθούν να μας πείσουν για τις μαγειρικές τους ικανότητες.

Το άλμπουμ διακοπών της Bρετανίδας τηλεπερσόνας έπεισε πολλούς Βρετανούς για μία ακόμα επίσκεψη τους στην Ελλάδα και αυτή τη φορά στη Ζάκυνθο.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΓΙΑ ΜΑΝΤΖΑΡΗ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΓΙΑ ΜΑΝΤΖΑΡΗ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ