2014-07-04 15:35:47
Φωτογραφία για ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ... ΖΕΕΦΕΛΝΤ Ο ΑΜΠΙΝΤΑΛ!
Ο Ερίκ Αμπιντάλ, κορυφαίος Γάλλος αμυντικός, συλλέκτης τίτλων και νικητής της ζωής, θα φοράει, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, τη νέα σεζόν τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας με άκρα μυστικότητα όλες αυτές τις ημέρες δούλεψαν την υπόθεση απόκτησής του από τη Μονακό, ο οποίος τη νέα σεζόν θα αποτελεί τον «ογκόλιθο» της ερυθρόλευκης άμυνας, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κάνει πράξη την επιθυμία του Μίτσελ για παίκτη με τεράστια προσωπικότητα και κλάση στην άμυνα!

Πρόκειται άλλωστε για τον κορυφαίο αμυντικό που έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα, ποδοσφαιριστή που έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του ως βασικός! Δύο Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, 3 πρωταθλήματα Ισπανίας, 3 πρωταθλήματα Γαλλίας, 1 Σούπερ Καπ Ευρώπης, 4 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 3 Κύπελλα Ισπανίας ενώ από το 2004 αποτελούσε βασικό στέλεχος της εθνικής Γαλλίας με την οποία έχει 67 συμμετοχές.

Ο Ερίκ Αμπιντάλ αναμένεται να βρίσκεται το Σάββατο και όχι σήμερα στην Αθήνα, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sentragoal.gr", για να ολοκληρώσει και τυπικά την «κλεισμένη» μεταγραφή βάζοντας την υπογραφή του στο ερυθρόλευκο συμβόλαιο (πιθανότατα διετές), ενώ είναι πολύ πιθανό την Τρίτη να μπει στο αεροπλάνο για το Ζέεφελντ για να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μίτσελ στην προετοιμασία της ομάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ