2014-07-05 08:19:25
Φωτογραφία για Νέες Ειδικότητες στο Ι.Ε.Κ. Αιγίου - Φοίτηση Δωρεάν
Το Ι.Ε.Κ. Αιγίου στην προσπάθεια του να δημιουργήσει ειδικότητες που θα επιθυμούσαν οι υποψήφιοι για το φθινοπωρινό εξάμηνο 2014 - 2015, καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν τις προτιμήσεις τους μέσω email και τηλεφωνικά στο 26910 - 22177.

Η αποστολή γίνεται στο email: [email protected] με θέμα «ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ» καταχωρώντας Ονοματεπώνυμο, Τηλέφωνο Επικοινωνίας και επιθυμητό Τομέα – Ειδικότητα :

Ενδεικτικές ειδικότητες:

Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και ΜακιγιάζΤεχνικός Κομμωτικής ΤέχνηςΣτέλεχος Ασφαλείας Προσώπων και ΥπηρεσιώνΤεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας chefΤεχνικός Αρτοποιός – ΖαχαροπλάστηςΒοηθός ΦαρμακείουΒοηθός ΒρεφονηπιοκόμωνΒοηθός Νοσηλευτικής Γενικής ΝοσηλείαςΒοηθός ΦυσικοθεραπείαςΤεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης Αερισμού και ΚλιματισμούΣτέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου – Φοροτεχνικού ΓραφείουΣτέλεχος Διατροφής και ΔιαιτολογίαςΤέχνη ΦωτογραφίαςΕσωτερική Αρχιτεκτονική Διακόσμηση & Σχεδιασμός ΑντικειμένωνΓραφιστική Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων

Ο πλήρης κατάλογος των προσφερόμενων ειδικοτήτων μπορεί να αναζητηθεί στην ιστοσελίδα του Ι.Ε.Κ. Αιγίου: http://iek-aigiou.ach.sch.gr/newsite/index.php/eidikotites/odigoi-spoudon

Η αποστολή των παραπάνω στοιχείων δεν είναι δεσμευτική, αλλά παρέχει μια άτυπη ενημέρωση στο Ι.Ε.Κ. για την καταγραφή των προτιμήσεων.

Πηγή: filodimos
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ