2014-07-05 08:52:07
Φωτογραφία για ΜΕ ΧΙΛΙΑ... ΖΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ «4» Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ *VIDEO HIGHLIGHTS*
Προσφέροντας μέτριο θέαμα, αλλά παθιασμένη όσο ποτέ, η Βραζιλία λύγισε 2-1 την Κολομβία και έκλεισε ραντεβού με τη Γερμανία στους «4» του Μουντιάλ!

Ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο του να σηκώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στη χώρα της έκανε η Βραζιλία!

Με την ίδια ρεαλιστική τακτική -αλλά και χαρακτήρα που δεν έβγαλε στα προηγούμενα παιχνίδια- η «σελεσάο» επικράτησε της Κολομβίας και πέρασε στους ημιτελικούς.

Δυο γκολ από τους στόπερ (Τιάγκο Σίλβα στο 7’ και Νταβίντ Λουίζ στο 69’) ήταν αρκετά για την ομάδα του Σκολάρι, ώστε να λυγίσει τους «καφετέρος» και να τεθεί πλέον αντιμέτωπη της Γερμανίας (χωρίς τον τιμωρημένο Τιάγκο Σίλβα).

Άργησαν να πιστέψουν στην πρόκριση οι παίκτες του Πέκερμαν και μονάχα μετά το πέναλτι του Ροντρίγκες (που έπρεπε να συνοδευτεί και απ’ την αποβολή του Ζούλιο Σέζαρ) πίεσαν την αντίπαλό τους.

Εκπληκτικός ο μεσοεπιθετικός της Μονακό, σκόραρε για πέμπτο σερί παιχνίδι του Μουντιάλ και αποχαιρετά τη διοργάνωση ως πρώτος σκόρερ της προς το παρόν.


ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Λουίς Φελίπε Σκολάρι): Ζούλιο Σέζαρ, Μαρσέλο, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μαϊκόν, Φερναντίνιο, Παουλίνιο (86’ Ερνάνες), Όσκαρ, Νεϊμάρ (88’ λ.τ. Ενρίκε), Χουλκ (83’ Ραμίρες), Φρεντ

Στον πάγκο έμειναν οι: Τζέφερσον, Βίκτορ, Ντάνι Άλβες, Ντάντε, Μάξουελ, Γουίλιαν, Μπερνάρντ, Τζο, Γκουστάβο

ΚΟΛΟΜΒΙΑ (Χοσέ Πέκερμαν): Οσπίνα, Ζαπάτα, Γιέπες, Σάντσες, Ρομέρο, Γκουτιέρες (70’ Μπάκα), Ροντρίγκες, Κουαδράδο (80’ Κιντέρο), Γκουαρίν, Ιμπάρμπο (46’ Ράμος), Ζουνίνγκα

Στον πάγκο έμειναν οι: Βάργκας, Μοντραγκόν, Αρίας, Καρμπονέρο, Αγκιλάρ, Μεχία, Μπαλάντα, Τζάκσον Μαρτίνες, Βαλντές

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης σρο βίντεο που ακολουθεί :
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ