2014-07-05 14:04:16
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ... ΑΡΜΑΝΙ ΑΠΟ ΤΣΣΚΑ!
Παρά το έντονο ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη, ο Αλεσάντρο Τζεντίλε ανανέωσε τελικά με την Αρμάνι Μιλάνο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας που θέλει να ...«δέσει» και τον Νικολό Μέλι.

Με την επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Λούκα Μπάνκι να αναμένεται, η Αρμάνι Μιλάνο προχώρησε και σε μια ακόμα σημαντική κίνηση ενόψει της νέας σεζόν.

Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του στην «Gazzetta dello Sport», ο πρόεδρος των Ιταλών αποκάλυψε πως ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Αλεσάντρο Τζεντίλε.

«Έχουμε έρθει σε συμφωνία με τον Αλεσάντρο Τζεντίλε. Θα παραμείνει στο Μιλάνο», παραδέχτηκε ο Λίβιο Πρόλι, για να προσθέσει:

«Θέλουμε επίσης να κρατήσουμε και τον Νικολό Μέλι. Ελπίζω να μείνει».

Για την ώρα δεν έχει βγει κάτι περισσότερο σχετικά με το deal, ωστόσο θα επισημοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών. Τέλη Ιουνίου πάντως, η ίδια ιστοσελίδα είχε αναφέρει πως η πρόταση του συλλόγου ήταν για δύο ακόμη χρόνια (μέχρι το 2017) και οι απολαβές του 22χρονου φόργουορντ θα έφταναν λίγο παραπάνω από τις 800.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ το NBA out του (ανήκει στους Χιούστον Ρόκετς) θα μεταφερόταν στο καλοκαίρι του 2016.

Φέτος οι εμφανίσεις του Τζεντίλε στην Ευρωλίγκα, έκαναν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να μπει στο παιχνίδι της απόκτησής του, όμως οι τελικές εξελίξεις ήταν κατά της. Σε 21 αγώνες είχε κατά μέσο όρο 11.4 πόντους, 2.4 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ και σχεδόν ένα κλέψιμο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ