2014-07-05 15:48:16
Φωτογραφία για Τα λένε Μπάγεβιτς – Δέλλας και Μίλο
Με την επιστροφή του Τραϊανού Δέλλα στην Αθήνα από τη Ρόδο θα μπαίνουν σε μια τάξη τα μέτωπα που έχει αφήσει ανοιχτά η ΑΕΚ. Το Σάββατο αναμένεται η συνάντηση κορυφής στην οποία αναμένεται να συζητηθούν αρκετές λύσεις για τις θέσεις στις οποίες η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση.

Στην Αθήνα βρίσκεται από την Παρασκευή ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος έχοντας ολοκληρώσει τα σεμινάρια προπονητικής για το UEFA Pro, είναι έτοιμος να «τελειώσει» τον σχεδιασμό της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, πάντα με τη βοήθεια των συνεργατών του.

Ο "Κολοσσός" θα έχει το Σάββατο συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην οποία θα συζητηθούν οι επόμενες κινήσεις της "Ένωσης", καθώς και τα ονόματα που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα και των τριών και για τα οποία αναμένεται να κινηθεί ο Δικέφαλος.

Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς έχουν κάνει ήδη μια πρώτη συνάντηση και έχουν συζητήσει γα τις επόμενες κινήσεις, ωστόσο με την επιστροφή Δέλλα και τη σημερινή σύσκεψη θα προχωρήσουν όλοι μαζί στις αποφάσεις, έτσι ώστε να γίνει ότι πρέπει για να μπορέσει η ομάδα να είναι έτοιμη πριν την έναρξη της προετοιμασίας.
AEK1924.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ