2014-07-05 16:22:57
Φωτογραφία για Ποια είναι η φθηνότερη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης;
Θέμα... μάρκετινγκ είναι οι χαμηλοί ναύλοι της Ryanair, καθώς στην πράξη φαίνεται ότι με τις χρεώσεις της όχι μόνο δεν είναι η φθηνότερη αεροπορική εταιρία του κόσμου, αλλά ούτε καν της Ευρώπης. Έτσι τουλαχιστον δείχνει η έρευνα της WhichAirline, η οποία διεξήχθη ανάμεσα σε αεροπορικές εταιρίες σε όλο τον κόσμο με στόχο να εντοπίσει τις φθηνότερες.

Σύμφωνα με την έρευνα, ως προς το συνολικό ποσό ναύλου, που συμπεριλαμβάνει το κόστος μεταφοράς μιας βαλίτσας, η Ryanair βρίσκεται στην έκτη θέση των φθηνότερων αεροπορικών εταιριών της Ευρώπης, μετά την τουρκική Pegasus Airlines, την Air Lituanica, την Vueling ιδιοκτησίας IAG, την Germanwings και την Wizz Air.

Ακόμα και στις τιμές θέσεων και μόνο, η Ryanair κατά μέσο όρο είναι πιο ακριβή από την Pegasus.

Βέβαια, οι συγκεκριμένες συγκρίσεις ναύλων δεν λαμβάνουν υπόψη ποιες αεροπορικές εταιρίες εκτελούν μακρινά δρομολόγια και ίσως να ήταν πιο αντιπροσωπευτικές αν υπολόγιζαν τα κόστη μεταξύ ίδιων δρομολογίων και όχι τη μέση τιμή ναύλων που μπορεί να αποδειχθεί παραπλανητική.

Οι φθηνότερες αεροπορικές εταιρίες, σύμφωνα με την έρευνα, βρίσκονται στην Ασία, με την Malaysian ιδιοκτησίας Firefly να βρίσκεται στην κορυφή, με μέσο ναύλο μαζί με μια βαλίτσα τα 30,49 ευρώ.

List of European airlines by basic average price per route

πηγή: tornosnews
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ