2014-07-06 10:24:28
Φωτογραφία για ΞΑΝΑ ΣΤΟ Ruhr cup Η Κ20 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Όπως ακριβώς συνέβη με το spax cup, οι Νέοι του Ολυμπιακού για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θα λάβουν μέρος στο τουρνουά επίσης της Γερμανίας, Ruhr cup, το οποίο διοργανώνει η Μπορούσια Ντόρτμουντ και έχει καλέσει για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι τους ερυθρόλευκους.

Κάτι το οποίο έγινε γνωστό από τους Γερμανούς και πιο συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα "match-day.de".

Το τουρνουά αυτό είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 24 Ιουλίου, με τους Γερμανούς να τονίζουν πως πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά της Ευρώπης σε επίπεδο ακαδημίας.

Οι αγώνες θα αρχίσουν πριν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των Νέων του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι περίπου στις 20 Ιουλίου πρόκειται να επιστρέψουν στο Ρέντη για την πρώτη συνάντηση της ερχόμενης σεζόν και λίγες ημέρες αργότερα θα ταξιδέψουν στη Γερμανία ώστε να λάβουν μέρος στο τουρνουά της Ντόρτμουντ.

Γεγονός που σημαίνει ότι όπως και πέρσι έτσι και φέτος οι πιτσιρικάδες του Θρύλου πρόκειται να λάβουν μέρος στο τουρνουά πριν την πραγματοποίηση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας τους
. Κάτι που σημαίνει ότι θα είναι και το πρώτο δυνατό τεστ για το τμήμα κάτω των 20 ετών, εν όψει του βασικού σταδίου της προετοιμασίας αλλά παράλληλα και των υποχρεώσεων που θα έχει η ομάδα μέσα στη χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όπως ανέφεραν οι Γερμανοί, εκτός του Ολυμπιακού στο τουρνουά θα λάβουν μέρος ακόμα η Ντόρτμουντ που είναι και η διοργανώτρια, ενώ από εκεί και πέρα θα είναι από Γερμανία οι Σάλκε, Γκλάντμπαχ, Βόλφσμπουργκ, ενώ την Πορτογαλία η Μπενφίκα, Τουρκία η Γαλατάσαραϊ, Αγγλία η Γουέστ Χαμ, Γεωργία η Ντιναμό Τμπίλισι, Ισραήλ η Μακάμπι Νετάνια και η περσινή νικήτρια του τουρνουά από τη Ρωσία η Ζενίτ.

Ο υπεύθυνος του τουρνουά Χάινζ Κέπμαν δήλωσε για τη διοργάνωση και αυτού του καλοκαιριού: «Θα δούμε και πάλι τα αυριανά αστέρια του ποδοσφαίρου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μήνυμα Πούτιν προς το Facebook
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μήνυμα Πούτιν προς το Facebook
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ