2014-07-06 18:11:39
Φωτογραφία για ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ...
Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει διαψεύσει πως υφίσταται θέμα Μπόγιαν, αλλά οι Ισπανοί δεν... πτοούνται και σχεδόν κάθε μέρα έχουν αναφορά.

Συγκεκριμένα, η «Marca» γράφει σήμερα πως ο Ισπανός επιθετικός της Μπαρτσελόνα έχει προτάσεις από τον Ολυμπιακό και από την Μάλαγα και πως στον πρωταθλητή Ελλάδας θα έχει... εγγυημένο χρόνο συμμετοχή και την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Μία μετακίνηση στον Ολυμπιακό, δίνει στον Μπόγιαν την δυνατότητα να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ αν πάει στη Μάλαγα θα έχει την ευκαιρία να παίζει συχνά και να μείνει στην Ισπανία. Πάντως, δεν αναμένεται να αποφασίσει άμεσα, μιας και θέλει να δει αν θα έχει άλλες προτάσεις το επόμενο διάστημα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Εξάλλου, γίνεται αναφορά και στον τρόπο που θα φύγει από την Μπαρτσελόνα, με την οποία μπορεί να έχει συμβόλαιο, αλλά δεν υπολογίζεται. «Για να τον βοηθήσει στην αποχώρησή του, η Μπαρτσελόνα θα τον αφήσει ελεύθερο να θα του πληρώσει μέρος του συμβολαίου του για τον πρώτο χρόνο», τονίζουν οι Ισπανοί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ