2014-07-07 08:05:00
Φωτογραφία για ΤΗΝ «ΠΑΥΣΗ» ΤΟΥ ΕΥΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΖΗΤΑ Η ΚΥΠΡΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛ. ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
Ευθύνες στον Αντώνη Σαμαρά για τη στάση και τις επικρίσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου εναντίον της καταλόγισε η ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Ελένη Θεοχάρους, υποστηρίζοντας ότι ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να παύσει τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών. Κληθείσα να σχολιάσει τη δήλωση του Ευ.Βενιζέλου με την οποία την χαρακτήριζε ανεύθυνη και έκανε λόγο για δήθεν πατριωτικούς κύκλους που εκμεταλλεύονται εθνικές ευαισθησίες, η Ελ. Θεοχάρους υποστήριξε ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα έπρεπε να παύσει τον αντιπρόεδρο και υπουργό του.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Σίγμα», η ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ χαρακτήρισε επίσης «ανήθικη και ανερμάτιστη» τη δήλωση Βενιζέλου και τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση θα έπρεπε να έχει επιστρέψει κείμενο της Τουρκίας που κατατέθηκε στην Ε.Ε. επί Ελληνικής Προεδρίας, και το οποίο χαρακτήριζε την Κυπριακή Δημοκρατία «νεκρή».

Λίγες μόλις ώρες νωρίτερα είχε προβεί σε δημόσια τοποθέτηση επί της αντιπαράθεσης ο ίδιος ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, «αδειάζοντας» την ευρωβουλευτή. «Οι συνεργασίες που αναπτύσσουμε με τρίτες δυνάμεις και πολύ περισσότερο με τη μητέρα πατρίδα, είναι άψογες και άριστες» διαβεβαίωσε ο κ. Αναστασιάδης, στο πλαίσιο ομιλίας του στην οποία απηύθυνε έκκληση για ενότητα στο Κυπριακό. Και παράλληλα έστειλε το μήνυμα: «Ας αποφύγουμε τους πειρασμούς που μπορεί να μολύνουν μια παραδοσιακή δεδομένη στάση στήριξης από πλευράς της Ελλάδας».

ΑΜΠΕ

 ''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ