2014-07-07 09:15:06
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Το αίσχος των καταστημάτων Jumbo
Κάτι που πρέπει να γίνει σε όλου γνωστό: τα καταστήματα Jumbo έφτιαξαν τον εσωτερικό χώρο με τέτοιο τρόπο ώστε μπαίνεις από το ένα επίπεδο, περνάς αναγκαστικά από όλα τα είδη γιατί οι διάδρομοι είναι έτσι φτιαγμένοι, και ο μόνος τρόπος για να βγεις είναι να πας στο επάνω όροφο, να τον περάσεις ζιγκ-ζαγκ και αυτόν, για να βγεις έξω! Μάλιστα αν μπεις στο κατάστημα, κάνεις 10 μέτρα και μετά αλλάξεις γνώμη και θες να βγεις έξω, η υπάλληλος σε πληροφορεί ότι πρέπει να κάνει τον γύρω όλου του καταστήματος.

Το άλλο περιστατικό με την απαράδεκτη στάση του καταστήματος: πριν λίγες μέρες με τον καύσωνα μπαίνει στο κατάστημα μια έγκυος σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, με έναν μικρό χυμό στο χέρι. Η απαράδεκτη προϊστάμενη στην είσοδο λέει στην έγκυο να βγει έξω (Στον καύσωνα) για να τελειώσει τον χυμό της γιατί αυτή είναι η πολιτική του καταστήματος! Τελικά με το ξέχεσμα που έφαγε η προϊσταμένη από άλλους πελάτες, αναγκάστηκε να αφήσει την έγκυο μέσα στην δροσιά για να τελειώσει τον χυμό της... παρομοίως δηλαδή θα στερήσουν σε μια μάνα να δώσει φαγητό στο παιδί της που είναι σε καροτσάκι;;; Αυτά στο Jumbo στην Πειραιώς.

Και όλος ο κόσμος φυσικά μέσα βρίζει για το απαράδεκτο να πρέπει να κάνεις γύρω όλο το κατάστημα για να βγεις... αλήθεια, δεν υπάρχει κανένας νόμος γιαυτό;;;

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ