2014-07-07 09:20:09
Φωτογραφία για ΤΣΑΝΑΣ ΣΤΗΝ Κ20... ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ Κ17 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Στον Κώστα Τσάνα φαίνεται ότι κατέληξε ο Ολυμπιακός για την Κ20 και η συμφωνία είναι προ των πυλών, ενώ ο Δημήτρης Μαυρογενίδης θα είναι στην Κ17!

Μετά την αποχώρηση του Μπερντ Στορκ, ο πάγκος της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού έμεινε... «ορφανός», όμως στο Λιμάνι εμφανίζονται να βρήκαν ήδη τον αντικαταστάτη του. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον τεχνικό της Εθνικής Ελπίδων, Κώστα Τσάνα και μάλιστα όπως αναφέρει ο «Γαύρος» αυτός θα είναι πιθανότατα ο νέος προπονητής της Κ20 του Ολυμπιακού.

Παράλληλα νέο πρόσωπο πρόκειται να υπάρξει και στην Κ17 του Θρύλου και εκείνος που πρόκειται να την αναλάβει είναι ο Δημήτρης Μαυρογενίδης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε για εννιά χρόνια στο Λιμάνι, είναι έτοιμος για την επιστροφή του μετά το 2006 κι έτσι θα προστεθεί στο τιμ των Ακαδημιών ακόμα ένας άνθρωπος που συνέδεσε την καριέρα του με τον σύλλογο.

Εκτός αυτού άλλωστε υπάρχει και ο Γρηγόρης Γεωργάτος που είναι ο γενικός αρχηγός, όπως και ο Γιώργος Αμανατίδης από τη θέση του τεχνικού συμβούλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ