2014-07-07 14:10:08
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!
Την απόκτηση και άλλων ποδοσφαιριστών από πλευράς Ολυμπιακού προανήγγειλε ο Μίτσελ, τονίζοντας ότι περιμένει ακόμα καλύτερη την ομάδα σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Έτοιμη να αναχωρήσει για το Μόναχο, με τελικό προορισμό το Ζέεφελντ της Αυστρίας, είναι η αποστολή των ερυθρόλευκων, με τον Μίτσελ να βάζει τις βάσεις για την ομάδα της νέας σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι συγκεντρώθηκαν στις 12 στο «Ελ. Βενιζέλος» και ο Ισπανός τεχνικός έχει πάρει μαζί του αρκετούς νεαρούς παίκτες, στους οποίους αναμένεται να δώσει ευκαιρίες για να δείξουν ότι αξίζουν μία ευκαιρία να παίξουν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για την επόμενη χρονιά, προαναγγέλλοντας ότι θα γίνουν και άλλες μεταγραφές, τονίζοντας ότι περιμένει οι ερυθρόλευκοι του χρόνου να είναι ακόμα καλύτεροι.

«Στόχος μας είναι να κάνουμε την ομάδα καλύτερη από πέρυσι. Θα έχουμε κι άλλες μεταγραφές και πλέον έχουμε την εμπειρία που θα μας κάνει να βελτιωθούμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μίτσελ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ