2014-07-07 20:30:47
Φωτογραφία για Αίγιο: Απολογείται αύριο ο Αλέξης Φράγκος - Πότε θα βγει η απόφαση για την πολύκροτη δίκη - Τι είπε ο ιατροδικαστής
Στην τελική ευθεία μπαίνει η πολύκροτη υπόθεση με κατηγορούμενο τον Αλέξη Φράγκο καθώς σήμερα ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των μαρτύρων και αύριο αναμένεται να απολογηθεί ο κατηγορούμενος, αλλά και να γίνει η αγόρευση του Εισαγγελέα και η αγόρευση του συνηγόρου Πολιτικής Αγωγής Αλέξη Κούγια.

Την Τετάρτη θα γίνει η αγόρευση των συνηγόρων υπεράσπισης και εκτιμάται ότι μέχρι το απόγευμα θα εκδοθεί η απόφαση για την υπόθεση που είχε συγκλονίσει την Πάτρα.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας, ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης κατέθεσε ότι ο Πάνος Τσίρκας έφερε τραύματα από δύο όπλα, ενώ ο Νταντής από ένα όπλο, ενώ φαίνεται ότι τυχαία βρέθηκε εν μέσω πυρών και δεν ήταν στόχος.

Στο μεταξύ, σήμερα έκανε την εμφάνισή του μέσω δικηγόρου ο φυγόδικος κατηγορούμενος Ανδρέας Κούγιας.

Τον εκπροσωπεί ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου.

Οι καταστηματάρχες μάρτυρες υπεράσπισης κατέθεσαν πως το ίδιο βράδυ επικοινώνησε μαζί τους ο Πάνος Τσίρκας και τους ρωτούσε τι έγινε στο Bizoux ενώ ισχυρίστηκαν ότι την επομένη της διπλής δολοφονίας Φράγκου - Σινούρη, ο Πάνος Τσίρκας τους ζητούσε δανεικά.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ