2014-07-07 22:34:14
Φωτογραφία για Ο Στάθης Πουρουτίδης απονέμει χρυσά και τσίγκινα τηλεοπτικά βραβεία
Η σεζόν ολοκληρώνεται και αποφάσισα να απομείνω βραβεία. Τι εννοείς δεν σου αρέσουν αυτά. Όλοι οι τηλεστάρ πάλεψαν και φέτος και δε θα τους τιμήσω. Πάμε λοιπόν, α μισό να βάλω κάτι σε επίσημο, σε γκράντε. Για να δω τη φωτό μου , μμμμμ με λες και ντέκα, αλλά μια χαρά ξεκινάει το event.

Βραβείο: Τα χρόνια της υπομονής. Πηγαίνει στη πρωινή εκπομπή του mega. Ειναι για την υπομονή που έδειξε το κανάλι φέτος και οι τηλεθεατές ήταν απίστευτη. Ο θείος – Πέτρος Κωστόπουλος τους έκανε ανάκατους.

Βραβείο: Έχουμε τον ασυμμάζευτο. Φυσικά πάει στο πρωινό του ΑΝΤ1. Και τι δεν είπαν πάλι και ποιους δεν στόλισαν και ποιους δεν έθιξαν. Το έλα να δεις, αλλά εκεί ο αγώνας τους συνεχιζόταν για αυτά τα άτιμα τα νούμερα που υπέγραψαν στο συμβόλαιο τους Λιάγκας – Σκορδά. Και επειδή είμαι μεγαλόκαρδος ( λέμε τώρα), θα δώσω και το βραβείο νούμερα τηλεθέασης στον Γιώργο Λιάγκα που όλη τη χρονιά μας ενημέρωνε για το τι κατάφερναν, με ύφος βέβαια δε με νοιάζουν εμένα αυτά( και καλά, μόνο τα μονόλεπτα δεν μας είπε για το THE VOICE)


Βραβείο: Κόκκινη κάρτα. Σε Σάσα Σταμάτη γιατί ξεφεύγει και στον Δήμο Βερύκιο γιατί ξέφυγε.

Βραβείο: Το καλύτερο παιδί. Μαρία Μπεκατώρου γιατί όλα καλά, όλα ανθηρά. Ξέρει πολύ καλά τι κάνει και πώς να το κάνει σου λέω.

Βραβείο: Ήρθα και θα μείνω. Στην μια και μοναδική Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αυτή η κοπέλα ότι και να λέμε, έπιασε θέση και δε την κουνάει κανείς. Είναι σαν τα ραδιόφωνα που παίζουν ένα συγκεκριμένο τραγούδι και λες μα πάλι, μέχρι που πιάνεις τον εαυτό σου να το σιγοτραγουδά. Ε αυτό ακριβώς.

Βραβείο: Αντάρτη. Στο Νίκο Μουτσινά που είπε stop και ας μη το ήθελαν. Ρίχτηκε στη μάχη, φώναξε γιούργια και στο τέλος πήρε το καπελάκι του ( αφού αύξηση δεν είδε ) και πήγε σ’ άλλη παραλία.

Βραβείο: Πέρασα και δεν ακούμπησα (εδώ έχω ουου να φάνε και οι κότες). Στην Δούκισσα Νομικού για το Dancing ( ήταν το πιο αδιάφορο). Στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για το million κάτι που ούτε τον τίτλο δεν θυμάμαι. Στη Νάντια Μπουλέ με το biggest game, και ένα άλλο , να δεις πως το λένε wanted νομίζω που πήγε άκλαυτο. Τον Γιάννη Λουκάκο με το Dr. Cook στο mega μη ξεχάσω. Στη Μαίρη Συνατσάκη που πραγματικά δεν την είδαμε. Α και στην Άννα Δρούζα που δεν μπόρεσε πάλι η ψυχούλα. (έγραψε ιστορία πλάκα πλάκα, η εκπομπή που κόπηκε στο άψε σβήσε. Την τσεπώσατε την πρωτιά κυρία Άννα).

Βραβείο: Κλασσική Αξία. Στο φοβερό δίδυμο, αγαπημένο-λατρεμένο Μαρία Μπακοδήμου και Φώτης Σεργουλόπουλος. Την Βίκυ Χατζηβασιλείου και το Πακέτο της. (Πόσο κλάμα έχω ρίξει – ψυχοθεραπεία τσάμπα). Επίσης το ΌΛΑ ΤΡΕΛΑ και το ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ.

Βραβείο: Δεν τσούλισε. Στο Μες την καλή χαρά που μόνο αυτό δεν ήταν. Στην εμμονή μου (έχει τσακώσει και την κωλοτούμπα της χρονιάς) για φέτος, Ναταλία Γερμανού που ναι μεν, αλλά; (Γι αυτό και ΑΝΤ1 της ψάχνει νέο concept εκπομπής). Στην Ελεονόρα Μελέτη που οκ η εκπομπή δεν κόπηκε όπως έλεγαν αλλά δεν , δεν. ( Η Μελέτη έχει να δώσει πολλά- άποψη μου, να πω βέβαια και για την Αλεξάνδρα Τσόλκα και την Κλεοπάτρα Πατλάκη που βοήθησαν-στήριξαν αρκετά. Αλλά και στην οντότητα Κατερίνα Σουλιώτη.)

Βραβείο: Τρέλανε μας. Στην μια και μοναδική Σμαράγδα Καρύδη. Ήταν η επιτυχία της χρονιάς και σαν εκπομπή και σαν επιλογή παρουσιάστριας και σε νούμερα.

Βραβείο: Τεχνικό- Υπάρχει πρόβλημα. Ε το ξέρεις που πάει, στο JUST. Που έχει και λίγο από πέρασα και δεν ακούμπησα και λίγο αδιάφορο. Με μόνη έκπληξη τη Ζέτα Μακρυπούλια που απελευθερώθηκε και έδειξε πόσο το έχει.

Βραβείο: Ήρεμη δύναμη. Σε Πόπη Τσαπανίδου, Εύα Αντωνοπούλου και Σία Κοσιώνη.

Βραβείο: Άντεξα τελικά. Πάει σούμπιτο στην Χριστίνα Λαμπίρη που ενώ κόπηκε, τελικά συνέχισε και εκεί που δεν τα κατάφερνε τα κατάφερε. (Είδες τι κάνουν οι δυνατές ομάδες).

Βραβείο: Κάνε κουράγιο. Στο Κατερινάκι – Κατερίνα Καραβάτου. Έκανε πολύ, τόσο που φάνηκε παντού.

Βραβείο: Μοναξιάς. Στην Μαρία Ηλιάκη που την άφησαν μόνη μέσα στο πέλαγος, προσπαθώντας να δει σε ποιου καναλιού τη στεριά θα βγει.

Και το βραβείο που θα κλείσει την απονομή, είναι το βραβείο πρωτιάς που δίδεται στις επαναλήψεις που συνεχίζονται να παίζουν και να σκίζουν. (Ε.Καλοκαίρι χωρίς ΡΕΤΙΡΕ, δε λέει).

Άντε και του χρόνου βρε.
mediasoup.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ