2014-07-07 22:35:57
Φωτογραφία για ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΙΚΤΗ ΑΠΟ ΤΗ... ΓΑΛΑΤΑ Ο ΙΤΟΥΔΗΣ!
Παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα πρέπει να θεωρείται ο Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι, ο οποίος φέρεται να υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Στην πρώτη της μεταγραφή, επί εποχής Ιτούδη, προχώρησε η ΤΣΣΚΑ. Η ομάδα της Μόσχας συμφώνησε σε όλα με τον Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι, με τον Γεωργιανό σούτινγκ γκαρντ να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι ήταν από τους βασικούς παίκτες της Γαλατασαράι, τη σεζόν που πέρασε, ωστόσο λόγω της κρίσης που υπάρχει με το χορηγό, η τουρκική ομάδα δεν ήταν σε θέση να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Γεωργιανού σούτινγκ γκαρντ, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να ...«κουνήσει» μαντήλι.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, τη σεζόν που πέρασε ο Μαρκοϊσβίλι είχε ετήσιες απολαβές κοντά στις 580.000 ευρώ και προκειμένου να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Γαλατασαράι και την επόμενη, ζήτησε σχεδόν τα… διπλά (ένα εκατ. ευρώ ετησίως)!

Όμως, λόγω των περικοπών στο μπάτζετ, η αντιπρόταση της τουρκικής ομάδας είχε «ταβάνι» τα 750.000 ευρώ, με αποτέλεσμα ο Γεωργιανός σούτινγκ γκαρντ να την απορρίψει και να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ