2014-07-08 09:33:17
Φωτογραφία για ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (VIDEO)
Την άποψη ότι δεν μπορούν να συνυπολογιστούν διαφορετικές προτάσεις για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την ΔΕΗ ακόμα και αν όλες δε συμφωνούν στο ζήτημα της πώλησης της επιχείρησης, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε συγκεκριμένα, πως μπορούν να συνυπολογιστούν προτάσεις που είναι σχεδόν ταυτόσημες. Ο κ. Μαρκογιαννάκης, τόνισε πως εντός της ΔΗΜΑΡ υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για το θέμα, ενώ σε ό,τι αφορά την πρόταση του ΚΚΕ, είπε πως βρίσκονται «έξω» από τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη και δε μπορεί να σταθούν κατά την άποψή του δίπλα στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, σημείωσε επίσης, πως το ζήτημα αυτό δεν έχει απασχολήσει συνολικά το προεδρείο και διευκρίνισε απαντώντας σε σχετική ερώτηση πως δεν εκφράζει καμιά διαφορετική άποψη από τον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο κ. Μεϊμαράκης, μιλώντας σε δημοσιογράφους, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συγκληθεί και μάλιστα σύντομα η ολομέλεια της βουλής ωστόσο σημείωσε πως θα γίνει ό,τι προβλέπεται από τον Κανονισμό και τις σχετικές εισηγήσεις των επιστημονικών υπηρεσιών της Βουλής.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ενωτική ομιλία Μίτσελ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ενωτική ομιλία Μίτσελ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ