2014-07-08 15:06:28
Φωτογραφία για Κατάκολο: Την Παρασκευή η μεγάλη συναυλία στο λιμάνι με Σαββόπουλο, Μαχαιρίτσα, Μουζουράκη - Τιμές εισιτηρίων
Το «Arte Café katakolo» μεγαλώνει και συναντά το «μικρό Πρίγκιπα» (διοργάνωση εκδηλώσεων) που υποδέχονται στο Κατάκολο δίπλα στη θάλασσα (προβλήτα 1) τους μεγαλύτερης εμβέλειας καλλιτέχνες του ελληνικού μουσικού στερεώματος για μια σειρά συναυλιών αρχής γεννωμένης από την Παρασκευή με τη συμμορία του καλοκαιριού «Γκαγκαντιν» , Διονύσης Σαββόπουλος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Πάνος Μουζουρακης. Μετά το Grande σουξέ και τα συνεχόμενα sold out στην Ακτή της οδού Πειραιώς ετοιμάζονται τώρα να ζήσουν το μουσικό τους καλοκαίρι με τη συναυλία τους στο λιμάνι Κατακόλου, σε ένα νέο χώρο, δίπλα στη θάλασσα, που θα περιλαμβάνει snack bar, θέσεις για τους θεατές και ελεύθερο parking.

Μαζί τους μια συναρπαστική ορχήστρα κορυφαίων μουσικών: Γιώτης Κιουρτσόγλου, Ακης Αμπράζης, Καλλίστρατος Δρακόπουλος, Στάθης Άννινος, Steve Tesser, Θοδωρής Σούκερας, Γιάννης Ιωαννίδης. Μετά το τέλος της συναυλίας, αστικά λεωφορεία θα περιμένουν τον κόσμο για την επιστροφή του στην πόλη του Πύργου.

Εισιτήρια

Σημεία προπώλησης: «ΡΟΔΟ» Καφέ Αρχαία Ολυμπία, LIQUID CLUB Κρέστενα, Καταστήματα «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» Πύργου και Αμαλιάδας, Μουσικός Οίκος ΠΑΥΛΙΔΑ Πύργος, Βιβλιοπωλείο ΚΥΚΛΟΣ Αμαλιάδα, Κουρείο Β. Ρούτση Αμαλιάδα.

Τιμές εισιτηρίου: προπώληση 15 €. Τα πρώτα 1000 εισιτήρια 12 €. Στην είσοδο 18 €.

Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ