2014-07-08 16:03:52
Φωτογραφία για ΝΤΟΣΕΒΙ : ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
O Ματιέ Ντοσεβί στα ερυθρόλευκα και στην πρώτη του συνέντευξη στους Γάλλους αποθεώνει τον Ολυμπιακό, ενώ μιλάει για το deal και τις προτάσεις που απέρριψε Ο Ντοσεβί υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και αρχίζει την προετοιμασία με τη νέα του ομάδα. Μετά από έξι χρόνια παρουσίας του στο Σαμπιονά, έκανε το βήμα που ήθελε και εξηγεί στο "francefootball" γιατί ήρθε στην Ελλάδα και τους ερυθρόλευκους.

Γιατί διάλεξεις τον Ολυμπιακό;

«Ημασταν σε επαφές καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν και τα πράγματα έτρεξαν μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Είναι αυτό που ήθελα να γίνει. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, με εξαιρετική παρουσία στην Ευρώπη. Η ομάδα διαρκώς ανεβαίνει και αυτό είναι το ιδανικό για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον Ολυμπιακό».

Είχες και άλλες σοβαρές προτάσεις;

«Είχα από τη Γαλλία και το εξωτερικό. Η Μπαστιά με πλησίασε αρκετά, αλλά είχα ήδη αποφασίσει τι θα κάνω. Ο Ολυμπιακός ήταν η προτεραιότητά μου. Είναι μια τεράστια πρόκληση για μένα και αυτό μου ταιριάζει.


Ηθελες να πας στο εξωτερικό;

Ναι, ήθελα να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Μετά από έξι σεζόν στη Γαλλία ήθελα να βρεθώ σε ένα άλλο πρωτάθλημα, χρειαζόμουν μια νέα πρόκληση. Ηθελα μια ομάδα με φιλοδοξίες που να συμμετέχει και στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είχε όλα αυτά που ήθελα»

Συνάντησες τον Αμπιντάλ; Θα είναι ο νέος σου συμπαίκτης

«Οχι ακόμα. Ακόμα δεν έχουμε συγκεντρωθεί όλοι. Ανυπομονώ να τον δω στην Αυστρία τις επόμενες ώρες, όπως και όλη τη νέα μου ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ