2014-07-09 04:51:07
Φωτογραφία για Raytheon: Τιμητική διάκριση για την ελληνική INTRACOM
Διεθνής διάκριση απονεμήθηκε στην ελληνική εταιρία IDE (INTRACOM Defense Electronics) από την αμερικανικό κολοσσό Raytheon, όπως προκύπτει από Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η εν λόγω εταιρία υψηλής τεχνολογίας.

Η εταιρία Raytheon αναγνώρισε την εξαιρετική απόδοση – επίδοση πάνω από 180 συνεργατών-προμηθευτών της που υποστηρίζουν την επιχειρηματική μονάδα ολοκληρωμένων αμυντικών συστημάτων, της Integrated Defense Systems (IDS).

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν προμηθευτές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι αξιολογήθηκαν για τα υψηλά πρότυπα ποιότητας που εφαρμόζουν, την έγκαιρη παράδοση των υλικών, τις πρωτοβουλίες βελτίωσης των διαδικασιών καθώς και την επιτυχή υλοποίηση των προδιαγραφών ασφαλείας.

Οι προμηθευτές που τιμήθηκαν με βραβεία, συνεργάστηκαν με την Raytheon για συνεχείς βελτιώσεις, για την καινοτομία, για προσιτές τιμές, για την παγκόσμια ανάπτυξη, την εταιρική σχέση και την άψογη εκτέλεση.


Αξίζει να σημειωθεί, ότι οκτώ διεθνείς προμηθευτές τιμήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εκτός της INTRACOM Defense Electronics, η πασίγνωστη νορβηγική Kongsberg Defence and Aerospace, οι επίσης πολύ γνωστές στην Ελλάδα τουρκικές Roketsan και Aselsan, η Orient Construction Company LTD Weavers, η Saudi Logistics and Technical Support, η Page Europa και η Bumar Elektronika.

Ειδική αναφορά θα πρέπει να γίνει στο ότι η IDE αναφέρεται πρώτη από τις βραβευόμενες εταιρίες, ενώ απ’ όλες τις εταιρίες που βραβεύτηκαν, η Raytheon καταχώρησε στο Δελτίο Τύπου της μόνο μια δήλωση, του Διευθύνοντος Συμβούλου της IDE, Γιώργου Τρουλλινού.
defence-point.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ