2014-07-09 05:06:17
Φωτογραφία για Η Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας συμμετέχει και καλεί στη Συγκέντρωση των Εργαζομένων του Νοσοκομείου
Η Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας στηρίζει την κινητοποίηση των Εργαζομένων του Νοσοκομείου μας και όλου του Δημόσιου Τομέα ενάντια στην "Αξιολόγηση", όπως αρέσκεται να ονομάζει η Κυβέρνηση το νέο χτύπημα του Δημόσιου Τομέα (Υγεία, Παιδεία, Ασφάλιση, κλπ) με το πέταγμα στη διαθεσιμότητα και την ανεργία ενός ακόμα 15% από τους δημόσιους υπάλληλους που έχουν απομείνει και προσπαθούν να λειτουργήσουν τις δημόσιες υπηρεσίες και δομές.

Όσον αφορά τα Νοσοκομεία -ανάμεσά τους και το δικό μας- που τα προβλήματά τους διογκώνονται και πολλαπλασιάζονται καθημερινά, αυτή η δήθεν Αξιολόγηση θα αποτελέσει ένα από τα χαριστικά χτυπήματα καθώς θα χαρακτηρίσει υποχρεωτικά άχρηστο και θα απομακρύνει τουλάχιστον το 15% των ήδη υποστελεχωμένων ιδρυμάτων υγείας. Ο στόχος δεν είναι άλλος από το να τα διαλύσει ολοκληρωτικά και να παραδώσει το κουφάρι της Δημόσιας Υγείας βορά στα ιδιωτικά συμφέροντα.

Καλούμε, λοιπόν, όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν αύριο Τετάρτη 9/7 στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας των Εργαζομένων του Νοσοκομείου μας υπερασπίζοντας το δικαίωμά τους να διατηρήσουν τη δουλειά και το μισθό τους. Υπερασπιζόμαστε, ταυτόχρονα, όλοι μαζί, τη διατήρηση του Δημόσιου Δωρεάν Συστήματος Υγείας και το δικαίωμά μας να απολαμβάνουμε δωρεάν και πλήρεις υπηρεσίες υγείας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ