2014-07-09 08:40:56
Φωτογραφία για Η απίστευτη αλλαγή του Leonardo DiCaprio! Δείτε με ποιον μοιάζει... [photos]
Η εμφάνιση του Leonardo DiCaprio να παίζει βόλεϊ στην παραλία με την 21χρονη φίλη του, Toni Garnn, έκανε το γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα αμερικάνικα ΜΜΕ και sites Χαρακτηριστική είναι η αναφορά που κάνει η Daily Mail στην εξωτερική εμφάνιση του ηθοποιού που λίγο έως πολύ τον παρομοιάζει με τον Jack Nicholson...

Γράφει χαρακτηριστικά: "Την Κυριακή ο λύκος της Wall Street, 39χρονος ηθοποιός έμοιαζε περισσότερο με τον 77χρονο ομόλογό του ( Jack Nicholson)".

Αναφέρει μάλιστα ότι από την εποχή που πήρε μέρος στον Τιτανικό μέχρι τώρα έχουν αλλάξει πολλά. Έχει πλέον κοιλιά και πρησμένο πρόσωπο το οποίο καλύπτει με ένα παχύ μούσι. Όσο για τα μαλλιά του, αρχίζει να τα χάνει σιγά σιγά όπως είχε συμβεί και στον Jack Nicholson.

Οι ηθοποιοί έγιναν στενοί φίλοι μετά την εμφάνισή τους στην εξαιρετική ταινία "The Departed" το 2006 ενώ και οι 2 είναι λάτρεις του ωραίου φίλου.

Οι συγκρίσεις είχαν αρχίσει νωρίτερα μέσα στο τρέχον έτος, όταν ο Leonardo δε δίστασε να τον μιμηθεί στον τρόπο που σηκώνει τα φρύδια του, σε show της τηλεόρασης στην Ιαπωνία.

Ωστόσο η σύγκριση έγινε περισσότερο με αφορμή την ατημέλητη εμφάνιση του Leonardo στην παραλία καθώς δεν μπορεί να γίνει σύγκριση στις καριέρες τους. Παρά την εξαιρετική πορεία που έχει κάνει ο ηθοποιός δεν μπόρεσε να κερδίσει Όσκαρ ενώ ο Nicholson έχει κερδίσει 3...
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ