2014-07-09 13:39:10
Φωτογραφία για Το «ράλι» στις ασφάλειες υγείας
Οι κλάδοι Ασφάλισης Υγείας των ασφαλίσεων ζωής και Ασθένειες του κλάδου ζημιών είναι πρωταγωνιστές στην... αύξηση παραγωγής ασφαλίστρων από τις αρχές του χρόνου και αλλά και από το δεύτερο εξάμηνο του 2013.

Στον κλάδο ζημιών που συνολικά κινείται πτωτικά και το 2014 ο κλάδος ασθένειες παρουσιάζει αύξηση στην παραγωγή ασφαλίστρων Ιανουάριος- Μάιος 2014 + 46,7%

Στον κλάδο ζωής οι Ασφάλειες Υγείας είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές στην παραγωγή ασφαλίστρων τόσο τον περασμένο χρόνο όσο και το πρώτο 5μηνο του 2014 όπου εμφανίζουν ένα σταθερό ποσοστό αύξησης + 25,7% .

Τόσο από την στρατηγική των ασφαλιστικών επιχειρήσεων όσο και από εκτιμήσεις παραγόντων της αγοράς ο κλάδος της υγείας αποτελεί βασικό ατού στην προώθηση των πωλήσεων αλλά και ανταγωνισμού.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι πέρα από τις προσφορές υπάρχουν και μειώσεις τιμολογίων και συνδυαστικά πακέτα καλύψεων υγείας τόσο από τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στις ασφάλειες ζωής όσο και από εταιρίες γενικών ασφαλίσεων που προσφέρουν πακέτα καλύψεων για ασθένειες και ατυχήματα .

asfalisinet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ