2014-07-09 14:18:30
Φωτογραφία για Ύποπτο δέμα σήμανε συναγερμό στο αεροδρόμιο Ηρακλείου - Το μηχάνημα έδειχνε οργανική ύλη, ηλεκτρονική πλακέτα και καλώδιο
Η εικόνα που έδωσε από τις ακτίνες Χ ένα ... δέμα που θα ταξίδευε από το Ηράκλειο στην Αθήνα με αεροπορική πτήση, σήμανε συναγερμό στο αεροδρόμιο Ηρακλείου πριν μερικές μέρες! 

Το ... ύποπτο δέμα έδεινε στο μηχάνημα της μαγνητικής πύλης – από το οποίο περνάνε όλες οι αποσκευές- ότι μέσα στο κουτί υπήρχε μία μπάλα από οργανική ύλη, μία πλακέτα ηλεκτρονική και ένα καλώδιο, δηλαδή ότι ακριβώς θα μπορούσε να δείχνει και στην περίπτωση ενός ... εκρηκτικού μηχανισμού! 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στο αεροδρόμιο Ηρακλείου σήμανε συναγερμός! Ο έλεγχος των αποσκευών σταμάτησε αμέσως και ενημερώθηκαν οι πυροτεχνουργοί της ΕΛΑΣ προκειμένου να σπεύσουν και να εξετάσουν το ύποπτο δέμα. 

Όλα "πάγωσαν" στο αεροδρόμιο μέχρι την άφιξη των ειδικών που – όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- άρχισαν να ερευνούν ξανά και ξανά το δέμα. Μπορεί να το πέρασαν από το μηχάνημα με τις ακτίνες πάνω από πέντε φορές και η εικόνα ήταν ξεκάθαρη. Μία μπάλα από οργανική ύλη, μία ηλεκτρονική πλάκα τυλιγμένη γύρω από την μπάλα και ένα καλώδιο! 


Το μυστήριο ήταν άλυτο, ο κόσμος περίμενε την αναχώρηση της πτήσης του και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα μπορούσε να είναι το υλικό μέσα στο κουτί. Έτσι, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο πυροτεχνουργός με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, άνοιξε το ύποπτο δέμα και τότε βρέθηκε μπροστά σε μία πολύ μεγάλή έκπληξη! 

Μέσα στο κουτί υπήρχε ένα μεγάλο ... αβοκάντο, που γύρω του είχε περαστεί ένας φακός από εκείνους που μπαίνουν στο κεφάλι ενώ ο αποστολέας του δέματος θέλοντας να στείλει και ένα μήνυμα στον παραλήπτη είχε γράψει ένα μικρό σημείωμα και το είχε δέσει με ένα ... κορδονάκι στο φακό! Έτσι το μηχάνημα "διάβαζε" την οργανική ουσία στο αβοκάντο, την ηλεκτρονική πλακέτα στο φακό και το καλώδιο στο κορδονάκι του σημειώτος! 

Ο αποστολέας μάλιστα έλεγε στο φίλο του ότι του στέλνει ένα αβοκάντο από την παραγωγή του καθώς και το φακό του που τον είχε ξεχάσει στην Κρήτη.... Καταπλήκτικό; Πάντως η δουλειά και η ετοιμότητα των πυροτεχνουργών της ΕΛΑΣ ήταν εντυπωσιακή!

irakliolive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ