2014-07-09 16:17:21
Φωτογραφία για Πάτρα: Πλιάτσικο τα βράδια στον ΒΙΟΠΑ Γλαύκου
Ανησυχία στους κόλπους των επιχειρήσεων που εδρεύουν στο Βιοτεχνικό Πάρκο Πάτρας στον Γλαύκο, προκαλούν τα συνεχή κρούσματα κλοπών από αγνώστους, καθώς η Αστυνομία αδυνατεί να εποπτεύει συνεχώς τον χώρο, ο οποίος σε πολλούς δρόμους δεν έχει δημόσιο φωτισμό.

ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ

Η διοίκηση του ΒΙΟΠΑ έχει ενημερώσει τον Δήμο Πατρέων και την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας για τις κλοπές που γίνονται στις επιχειρήσεις, επισημαίνοντας την ανάγκη λήψης μέτρων.

Ο πρόεδρος του φορέα διαχείρισης του ΒΙΟΠΑ Παναγιώτης Κοτσίρης, μιλώντας στην «Πελοπόννησο», τόνισε ότι σε μια περιοχή έκτασης 600 στρεμμάτων που φιλοξενεί 100 επιχειρήσεις, το μείζον πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι η ασφάλεια.

Ο χώρος έχει πολλές οδούς πρόσβασης, δεν μπορεί να περιφραχθεί και η ανάθεση της επιτήρησης σε ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι, είναι ένα δυσβάστακτο κόστος για τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις.

Από την άλλη, πλευρά, η Αστυνομία είναι γνώστης των προβλημάτων, όμως παρά τις προσπάθειες που γίνονται, δεν μπορεί να επιτηρεί τον χώρο για όλη τη νύχτα.

Ο ΔΗΜΟΣ

Σύμφωνα με τον κ. Κοτσίρη, το ΒΙΟΠΑ αν είχε την υποστήριξη του Δήμου Πατρέων που είναι και ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης γης, η κατάσταση θα ήταν σήμερα καλύτερη, όμως, η δημοτική αρχή, όπως είπε, για μια τετραετία ήταν απούσα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σιγαλός, ως εκπρόσωπος του δήμου στο ΔΣ του φορέα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ