2014-07-10 00:21:31
Φωτογραφία για ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ!
Η δημοσιογραφική οικογένεια της Αργεντινής και όχι μόνο θρηνεί τον χαμό του ρεπόρτερ Χόρχε Λόπεζ, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στους δρόμους του Σάο Πάουλο!

Ο άτυχος δημοσιογράφος, που βρισκόταν στην βραζιλιάνικη πόλη για να καλύψει τον μεγάλο αγώνα της Αργεντινής με την Ολλανδία για τα ημιτελικά του Μουντιάλ, σκοτώθηκε, όταν το ταξί στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε σφοδρά με αυτοκίνητο που οδηγούσαν ληστές και καταδιώκονταν από την αστυνομία Ο Λόπες εργαζόταν και για τον αργεντίνικο ραδιοφωνικό σταθμό «La Red», αλλά και για την εφημερίδα «Ole»...

Σύμφωνα με την «Ole», ο δημοσιογράφος κατευθυνόταν στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε, ενώ όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας είχε πολύ στενές σχέσεις με αρκετούς διεθνείς παίκτες της «αλμπισελέστε» και ειδκά με τον Λιονέλ Μέσι.

Να σημειωθεί ότι στις 2 Ιουλίου η κόρη του γνωστού Αργεντινού ρεπόρτερ Μιγκέλ «Τίτι» Φερνάντες σκοτώθηκε έξω από το Μπέλο Οριζόντε, επίσης σε τροχαίο δυστύχημα που προκλήθηκε από εγκληματίες οι οποίοι προσπαθούσαν να τη ληστέψουν, όπως και τους δύο δημοσιογράφους που ταξίδευαν μαζί της.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ