2014-07-10 07:40:29
Φωτογραφία για GRR Martin: Να πάνε να γ....... όσοι λένε ότι δεν θα τελειώσω τα βιβλία
Όσο ο George R.R. Martin αργεί να εκδώσει το 6 βιβλίο της σειράς "Το τραγούδι του Πάγου και της Φωτιάς", τόσο... φουντώνει η ανησυχία των φίλων του Game of Thrones ότι θα πεθάνει πριν ολοκληρώσει την ιστορία.

Ο 65χρονος συγγραφέας, δεν πήρε και τόσο καλά τις φήμες σχετικά με την υγεία του και μιλώντας σε ελβετική εφημερίδα το έδειξε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο.

"Να πάνε να γ.... όσοι το λένε αυτό", είπε και φωτογραφήθηκε με το μεσαίο δάχτυλο υψωμένο.

Ο Martin ετοιμάζει εδώ και καιρό το 6ο βιβλίο "Άνεμοι του Χειμώνα" και κανείς δεν ξέρει πότε θα το διαβάσουμε, ενώ αναμένεται και 7ο βιβλίο με τίτλο "Ανοιξιάτικο Όνειρο".

Πρόσφατα, ο συγγραφέας δήλωσε στο Mashable ότι "πρέπει να γράφει πιο γρήγορα" (συμφωνούμε απόλυτα) και πρόσθεσε:

"Δεν υπόσχομαι τίποτα. Ανακάλυψα πριν καιρό ότι όταν πρέπει να χτίσεις κάτι τόσο μεγάλο, τρομάζεις τόσο πολύ, που τελικά το αφήνεις και παίζεις ένα Video Game".

Καλά τα Video Game, αλλά μήπως να μείνουμε στην πρώτη δήλωση; Τέλειωσε τα βιβλία και το μεσαίο δάχτυλο θα στο συγχωρήσουμε George.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγγραφέας, έχει αποκαλύψει στους σεναριογράφους της σειράς ποια θα είναι η μοίρα των ηρώων της, σε περίπτωση που δεν ολοκληρώσει τελικά τα βιβλία. Τουλάχιστον έχει πάρει τα μέτρα του.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ