2014-07-10 08:44:04
Φωτογραφία για ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ (PHOTOS)
Την Πέμπτη, 10 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την Ευρωλίγκα της σεζόν 2014/15, όπως και αυτή των προκριματικών της διοργάνωσης.

Η κλήρωση της Euroleague για τη νέα σεζόν θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι (13:00) της Πέμπτης (10/7) στην Βαρκελώνη. Οι εκπρόσωποι των ερυθρόλευκων βρίσκονται ήδη στην ισπανική πόλη.

Από τη διαδικασία θα προκύψουν οι τέσσερις όμιλοι των έξι ομάδων της κανονικής περιόδου και τα ζευγάρια του Final-8 των προκριματικών, από το οποίο θα βγει η 24η και τελευταία ομάδων των γκρουπ. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, μαζί με τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο.

Στα της διαδικασίας, οι ομάδες θα "βγαίνουν" μία μία από τα γκρουπ, έως ότου συγκροτηθούν τα τέσσερα των έξι μετεχόντων. Σε ό,τι αφορά τη regular season, η Euroleague θέλει να μην υπάρχουν εκπρόσωποι της ίδιας χώρας στον ίδιο όμιλο, αλλά με πέντε εκπροσώπους της Ισπανίας αυτό είναι αδύνατο.

Το δεύτερο ζητούμενο είναι να μη γίνονται την ίδια αγωνιστική τα ματς ομάδων που 'χουν έδρα στην ίδια πόλη (Αναντολού Εφές/Γαλατασαράι και Ολυμπιακός/Παναθηναϊκός). Η μια θα παίζει εντός και η άλλη εκτός.

Τα γκρουπ της κλήρωσης
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ