2014-07-10 23:31:11
Φωτογραφία για Σύσκεψη φορέων για το Run Greece Αλεξ/πολης στις 28/9 - Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες του μεγάλου αγώνα
Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα που μας πέρασε, σύσκεψη φορέων στο νέο Νομαρχείο της Αλεξ/πολης, με θέμα το μεγάλο αθλητικό γεγονός του RUN GREECE στις 28/9.

Ο Μάκης Ασημακόπουλος εκπροσώπησε τον ΣΕΓΑΣ, ως υπεύθυνος του Μαραθωνίου της Αθήνας και όλων των δρομικών γεγονότων του ΣΕΓΑΣ ανά την Ελλάδα. Στη σύσκεψη συμμετείχαν η νυν Αντιπεριφερειάρχης Γωγώ Νικολάου, αλλά και ο Δημήτρης Πέτροβιτς ως ο νέος Αντιπεριφερειάρχης από 1/9, ο Πρόεδρος του ΑΠΟΚΔΑ Στέλιος Βραχιόλογλου ως εκπρόσωπος του Δημάρχου, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θράκης Κώστας Μιχελής και οι εκπρόσωποι του ΜΓΣ Εθνικού Κώστας Πατερόπουλος (Αντιπρόεδρος) και Γιώργος Μιχελής (Γεν.Γραμματέας). Επίσης συμμετείχαν υπάλληλοι υπηρεσιών της Αντιπεριφέρειας.

Συζητήθηκαν λεπτομέρειες του μεγάλου αυτού αθλητικού γεγονότος, λύθηκαν απορίες και τις επόμενες μέρες θα αρχίσει να ανακοινώνεται το πρόγραμμα του. Οι συνδιοργανωτές Περιφέρεια, Δήμος και ΣΕΓΑΣ, όπως και ο ΜΓΣ Εθνικός, μίλησαν για την ευκαιρία που δίνεται στην Αλεξ/πολη, να τοποθετηθεί στον Πανελλήνιο χάρτη του δρομικού κινήματος και να αναπτύξει τον αθλητικό τουρισμό.


Ο κ.Ασημακόπουλος αμέσως μετά είχε συνάντηση στη Δημαρχεία με τον Δήμαρχο (έλλειπε εκτός πόλης κατά τη διάρκεια της σύσκεψης) και τον αντιδήμαρχο οικονομικών Χρήστο Γερακόπουλο.

Ο στόχος από πλευράς ΣΕΓΑΣ είναι το Run Greece Αλεξ/πολης να ξεπεράσει τις 1800 συμμετοχές συνολικά και στις τρεις κούρσες. Να προσελκύσει αθλητές από όλη την Ελλάδα αλλά και από Τουρκία, Βουλγαρία στον αγώνα των 10.000μ, να βγάλει τον απλό κόσμο από το σπίτι στον λαϊκό αγώνα των 5.000μ τρεξίματος ή βαδίσματος και να μυήσει στους δρόμους τη νέα γενιά, στον παιδικό αγώνα 600μ.

Σε λίγες μέρες θα γίνουν ανακοινώσεις για τις εγγραφές, οι οποίες ξεκινάνε αρχές Αυγούστου ηλεκτρονικά, αλλά και σε κεντρικό σημείο της πόλης.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ