2014-07-11 10:53:33
Φωτογραφία για ΤΑΞΙΔΙ-ΑΣΤΡΑΠΗ ΒΡΕΝΤΖΟΥ ΓΙΑ... ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ!
Στο εξωτερικό εμφανίζεται να βρέθηκε το προηγούμενο 24ώρο ο Γιάννης Βρέντζος για να... «τρέξει» μεταγραφική υπόθεση του Ολυμπιακού.

Το ρόστερ των πρωταθλητών έχει συμπληρωθεί σε πολύ μεγάλο ποσοστό μετά και τις τελευταίες κινήσεις που έγιναν, αλλά ακόμα λείπουν δύο σημαντικά κομμάτια από το ερυθρόλευκο... παζλ. Αυτό του βασικού επιθετικού, αλλά και του ακραίου μεσοεπιθετικού που έχει ζητήσει ο Μίτσελ, με τους ερυθρόλευκους όμως να έχουν όλη την άνεση πλέον για να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Βασικό ρόλο στις υποθέσεις που «τρέχουν» στο Λιμάνι έχει αναλάβει ο Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε εκτός Ελλάδας το προηγούμενο 24ωρο, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κασάμι, σύμφωνα με τον «Γαύρο», και μάλιστα το ταξίδι αυτό φέρεται να κράτησε λιγότερο από μία μέρα.

Αυτό σημαίνει ότι λογικά βρέθηκε σε κάποια γειτονική χώρα, ίσως στην Ιταλία ή στην Τουρκία, ωστόσο έχουν προγραμματιστεί κι άλλα τέτοια ταξίδια τις προσεχείς ημέρες, πιθανώς για επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ