2014-07-11 11:15:55
Φωτογραφία για ΚΟΛΟΒΟΣ : ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!
Από μικρός είχε ίνδαλμα τον Λιονέλ Μέσι και παίκτες όπως οι Ερίκ Αμπιντάλ και Χαβιέρ Σαβιόλα. Ο Δημήτρης Κολοβός ακόμα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει πως είναι συμπαίκτης με κάποιους από αυτούς!

Στα 21 του χρόνια έχει και το ταλέντο και το πάθος και την πίστη για να προχωρήσει. Ο πιτσιρικάς που κάποτε ήταν στον ΠΑΣ Ωρωπού και ονειρευόταν να κάνει μία πολύ καλή ποδοσφαιρική πορεία, μεγάλωσε με πρότυπα όπως ο Μέσι. Ξαφνικά βρέθηκε στον Πανιώνιο και από εκεί στον Ολυμπιακό. Η ζωή δεν του τα έφερε ποτέ εύκολα. Έπρεπε να παλέψει για τα πάντα και στο ποδόσφαιρο και στη ζωή, έχοντας χάσει και πολύ αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο ίδιος όμως προτιμά να ζει το σήμερα. Το τώρα. Τον Ολυμπιακό και αυτό έχει μόνο στο μυαλό του. Θεωρεί πως χρωστάει και κάτι στον πατέρα του που έφυγε ξαφνικά από την ζωή το 2013. Πως οφείλει να παλέψει και για αυτόν και να πετύχει. Πλέον βιώνει το όνειρό του με απόλυτη ταπεινότητα. Δεν έχει καταφέρει να αντιληφθεί ακόμα πως είναι το να έχεις συμπαίκτες τον Χαβιέρ Σαβιόλα και τον Ερίκ Αμπιντάλ! Ακόμα και τώρα το συζητάει με τους φίλους σαν κάτι που δεν έχει αντιληφθεί πως μπορεί να γίνει.


Ειδικότερα ο Κολοβός μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο Ζέεφελντ και για:

Το πως ένιωθε όταν ήταν στην ομάδα του Ωρωπού για το μέλλον του: Στα 15 σου χρόνια είναι δύσκολο το να σκεφτείς πως θα φτάσεις στον Ολυμπιακό ή τον Πανιώνιο που πήγα νωρίτερα. Έβλεπα κάποιους παίκτες και έλεγα το πόσο δύσκολο είναι να τους έχει κανείς συμπαίκτες. Ήταν δύσκολο και το στάδιο από τον Ωρωπό στον Πανιώνιο. Έτσι είναι και από τον Πανιώνιο εδώ.

Το γεγονός πως είναι παίκτης του Ολυμπιακού και εάν το έχει συνειδητοποιήσει πλήρως: Να σου πω την αλήθεια το συνειδητοποιώ σιγά σιγά. Πρέπει να το συνειδητοποιήσω όμως όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Την λατρεία του για την Μπαρτσελόνα και τους Αμπιντάλ και Σαβιόλα: Ακόμα και με φίλους μου λέω πως δεν γίνεται να είμαι συμπαίκτης μαζί τους. Δεν γίνεται. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο. Κερδίζω πράγματα κάθε μέρα. Τους θαυμάζω πολύ και τους δύο. Θέλω να κερδίζω πράγματα από αυτούς και μέσα και έξω από το γήπεδο.

Τις ατάκες ή τις συμβουλές των Αμπιντάλ και Σαβιόλα προς εκείνον: Δεν έχουμε πει κάτι. Είναι κοντά σε όλους μας.

Το τι είχε ακούσει για τον Ολυμπιακό από πρώην συμπαίκτες του: Τα καλύτερα μου έχουν πει όλοι. Και ο Ανδρέας και ο Γιάννης αλλά και ο Σιόβας μου έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια.

Την δυσκολία ή την ευκολία της απόφασης του να κλείσει στον Ολυμπιακό: Κοιτάξτε. Αποφάσισα κατευθείαν πως θα πάω στον Ολυμπιακό. Είναι η πιο μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και από τις πιο μεγάλες στην Ευρώπη. Ήταν η πιο εύκολη απόφαση.

Την παρουσία αρκετών νεαρών Ελλήνων στο ρόστερ και το τι σημαίνει για εκείνον: Μου δίνει ένα κίνητρο διότι παίζουν και καθιερώνονται Έλληνες παίκτες. Θα δουλέψω και εγώ όσο πιο σκληρά μπορώ για να ανταπεξέλθω.

Τον ίδιο και την παρουσία του: Όπου και να αγωνιστώ προσπαθώ για το καλύτερο. Για την ομάδα δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό.

Το τι χρειάζεται να βελτιώσει: Κοιτάξτε. Είμαι 21 χρονών. Πρέπει να βελτιώσω αρκετά πράγματα. Μέρα με την μέρα πρέπει να βελτιώνω πράγματα. Παικτικά και τακτικά.

Την αγαπημένη του θέση: Επειδή την χρονιά που μας πέρασε στον Πανιώνιο έπαιζα και στα άκρα και πίσω από τον φορ δεν έχω μεγάλο θέμα το που θα αγωνίζομαι. Σίγουρα έπαιζα στα άκρα στα πιο πολλά ματς. Σίγουρα μου αρέσει πιο πολύ να παίζω εκεί.

Τις εντυπώσεις του από τον Μίτσελ: Είναι πολύ καλός προπονητής ο Μίτσελ. Είναι πολύ κοντά στον παίκτη. Μας δίνει συνέχεια συμβουλές. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Θέλει να σε βοηθήσει. Να μάθεις πράγματα.

Το τι του έχει πει ο κόουτς και τι κρατάει: Τα πάντα. Ότι μου λέει το κρατάω.

Την προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ: Από την στιγμή που έχω έρθει στον Ολυμπιακό το Τσάμπιονς Λιγκ το έχω στο μυαλό μου. Τα σκέφτομαι όμως όλα βήμα βήμα.

Την απώλεια του πατέρα του: Το να χάνεις κάποιον δικό σου άνθρωπο όπως και να το πω είναι δύσκολο. Σίγουρα με επηρέασε. Όμως μου δίνει δύναμη από εκεί που είναι. Πιστεύω πως θέλει να πετύχω πράγματα και για αυτόν.

Τον παίκτη που λατρεύει και το αγαπημένο του γήπεδο: Αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Μέσι. Αγαπημένο μου γήπεδο είναι το Καμπ Νου. Υπάρχουν πολλά γήπεδα που θα ήθελα να πάω. Το κορυφαίο όμως που έχω και ως πρότυπο γηπέδου είναι το Καμπ Νου.

Την εμπιστοσύνη στις ικανότητές του: Πιστεύω στις δνατότητές μου. Μπορώ να δείξω πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Το βάρος της φανέλας: Εννοείται πως αισθάνομαι ένα βάρος. Θα προσπαθήσω να το... σηκώσω αυτό το βάρος. Με την δουλειά θα το σηκώσω.

Τις ποδοσφαιρικές δυσκολίες και αυτές της ζωής και κάτω από ποιo πρίσμα τις βλέπει: Επειδή μου έχουν έρθει κάποιες δυσκολίες και στην ζωή πιστεύω πως μπορώ να τα καταφέρω.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ