2014-07-11 11:47:33
Φωτογραφία για Ο ΤΣΟΡΙ ΓΙΑ... ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!
Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο Ζέεφελντ για τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ.

Ο Αργεντίνος μέσος του Ολυμπιακού που ως γνωστόν είναι μεγάλος φαν της εθνικής ομάδας της χώρας του ρωτήθηκε αρχικά για τον ημιτελικό της με την Ολλανδία στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

«Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ τακτική και από τις δύο ομάδες. Αυτό κοίταζαν πιο πολύ.

Ήξεραν και οι δύο πως δεν γινόταν να κάνουν λάθος. Το παραμικρό λάθος θα κόστιζε την ήττα. Γενικά πάντως ήταν ένα ωραίο ματς. Στο τέλος το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και που μέτρησε για την Αργεντινή», απάντησε.

Σχετικά με την εκτίμησή του για το εάν η Αργεντινή μπορεί να σηκώσει την κούπα και γενικότερα το τι πιστεύει για τον τελικό με την Γερμανία υποστήριξε: «Ελπίζω να το πάρουμε. Αυτή είναι η μεγάλη επιθυμία μου.

Αντιμετωπίζουμε μία μεγάλη χώρα και μία πολύ δυνατή ομάδα σε ένα μεγάλο και δύσκολο ματς».


Τέλος στον Αργεντίνο του Θρύλου τέθηκε το ερώτημα του κατά πόσον αυτή η Εθνική είναι η κορυφαία των τελευταίων ετών και είπε: «Αυτή η τελευταία γενιά των παικτών είναι πολύ καλή. Έχει φέρει πολύ καλά αποτελέσματα. Τα αποτελέσματά της τα λένε όλα».

Ο ίδιος πάντως στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης ήταν πανευτυχής για την πρόκριση της Αργεντινής έχοντας κάθε λόγο να είναι έτσι. Δεν είναι λίγο πράγμα εξάλλου για έναν Αργεντίνο να έχει την ευκαιρία να σηκώσει την κούπα του Μουντιάλ μέσα στην Βραζιλία... Για την ακρίβεια μία τέτοια εικόνα θα είναι ότι χειρότερο για έναν Βραζιλιάνο ειδικά μετά την εφτάρα από την Γερμανία...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ