2014-07-11 17:03:11
Φωτογραφία για ΕΙΔΙΚΟ... ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ!
Οι Βέργος, Βατουσιάδης, Βούρος και Σαλιάκας έκαναν το μεσήμερι της Παρασκευής ειδικό πρόγραμμα μην μετέχοντας στην προπόνηση.

Εκτός από τον αδειούχο Αβραάμ από την μεσημεριανή προπόνηση της Πέμπτης στο Ζέεφελντ απείχαν και τέσσερις μικροί. Υπό την εποπτεία του Καπετανάκη έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ο λόγος για τους Βατουσιάδη, Βέργο, Βούρο και Σαλιάκα.

Οι υπόλοιποι ερυθρόλευκοι συγκεντρώθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Ζέεφελντ για ένα πρόγραμμα περίπου 40 λεπτών. Έκαναν ασκήσεις ευλυγισίας και ισορροπίας ενώ δούλεψαν πάνω σε άλματα. Έκαναν και βάρη και στο τέλος στρέτσινγκ.

Οι τέσσερις τερματοφύλακες που έκαναν και πρωινή προπόνηση στο Ζέεφελντ δούλεψαν πιο πολύ από την υπόλοιπη ομάδα το μεσημέρι. Έμειναν και πάλι στο γήπεδο μετά το τέλος του προγράμματος των συμπαικτών τους.

Ο Ράντος έδωσε έμφαση σε ασκήσεις με άλματα, εξόδους και επεμβάσεις σε χαμηλά και ψηλά σουτ. Το θετικό είναι πως μέχρι στιγμής και ο Ρομπέρτο και ο Μέγιερι δείχνουν μέσω των προπονήσεων να είναι σε καλή κατάσταση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ