2014-07-11 16:57:17
Φωτογραφία για Ο Απόλλων Πάτρας για τα εισιτήρια διαρκείας
Ο Απόλλων Πάτρας ανακοινώνει ότι στους παλαιούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας παρέχεται η δυνατότητα μέχρι τις 15 Ιουλίου 2014 να διατηρήσουν τις θέσεις που κατείχαν την περσινή αγωνιστική περίοδο με σημαντική έκπτωση.

Μετά το πέρας της 15ης Ιουλίου ο Σύλλογος θα γνωστοποιήσει την διάταξη των θέσεων που θα αποδεσμευθούν, ώστε οι φίλαθλοι να κρατήσουν τις θέσεις που θα μείνουν κενές, και παράλληλα θα δημοσιοποιήσει τη νέα τιμολογιακή πολιτική που θα ισχύσει για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Το πλάνο με τις διαθέσιμες θέσεις θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα Πάτρας (www.apollonpatras.gr).

Η κινητικότητα του Απόλλωνα στις μεταγραφές έχει αυξήσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων μας και ήδη έχει δεσμευθεί ποσοστό μεγαλύτερο από το 40% των εισιτηρίων διαρκείας που είχε διατεθεί πέρυσι.

Υπενθυμίζεται ότι, οι κάτοχοι των συλλεκτικών εισιτηρίων του παιχνιδιού Απόλλων - Παναθηναϊκός για τα play off της 8ης Μαΐου, διατηρούν δικαίωμα έκπτωσης 10% για τις εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου 2014-15 (εφόσον τα προμηθευτούν μέχρι 15/07/2014)
. Παράλληλα, ο Απόλλων παρέχει την δυνατότητα στους φιλάθλους να εξασφαλίσουν την έκπτωση για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα (έως έξι άτοκες δόσεις).

Η δύναμη του Απόλλωνα είναι ο κόσμος του κι αυτό αποδεικνύεται από τα απολογιστικά στοιχεία των εισιτηρίων της κανονικής περιόδου.

Ο Απόλλων Πάτρας διάθεσε 21.332 εισιτήρια κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος Basket League ΟΠΑΠ 2013-2014.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ